leylaannesi edanur_gunes ben orda yaptım 9 ay özele gittim soru sormaya diye gittim acilden doğuma aldılar. Şimdi yine hamileyim eşime yine şehir hastanesinde doğum yapmak istediğimi söylüyorum istemiyor özelde olsun istiyor ben Herşeyden memnun kaldım aslında
cansuali2206 edanur_gunes ben orda doğurmadım ama doktor olarak nazan karadenizi biliyorum çok iyi olduğunu
edanur_gunes leylaannesi sezaryen da belden uyuşturma ya da komple bayılma diye soruyorlar mı hangisini istediğini
leylaannesi edanur_gunes hatırlamıyorum inan sordular mı sormadılar mı diye belden uyuşturma oldu iyi ki öyle oldu bebeğimi gördüm sesini duydum
edanur_gunes leylaannesi benim panik atağım var bende devlet hastanesini istiyorum fakat komple bayılmak istiyorum hayatımda hiç iğne vurulmadım sadece kan verdim ve serum taktırdım nadir
leylaannesi edanur_gunes bende kocamı ikna edebilirsem yine orda doğurucam perşembe özele randevu aldı 😅
edanur_gunes leylaannesi ya bilmiyorum ama özele resmen boşa para veriyoruz ya özeldeki herşey şehir hastanedede var
leylaannesi edanur_gunes aynısını düşünüyorum anlatıyorum da ama anlamıyor 135 bin doğum paketi dediler 2 hastaneye sordum az mı o parayla çocuğa oda takımı alırım ihtiyaçlarını alırım ama anlamıyor
leylaannesi edanur_gunes yine çok 😅 şaka bir yana sorun sadece para da değil verilir o para ama özel hastaneler için kimden duysam yenidoğan bebekleri yoğun bakımda küvezde oluyor doğunca