Ben gebeliğimi çok çok erken farkettim beta henüz çok düşüktü . Beta takibi yapılırken kanamam oldu ama kırmızı yeni aktif bir kan gibiydi önce bir bekleyim dedim sonrasında pıhtı geldi ve hemen kadın doğum acile gittim orada beta takip yapmaya devam et dedi beta takip yapmaya devam ederken kanamalar devam etti sonrasında bir kadının doğum doktoruna gittim henüz kese görünmüyordu çünkü daha çok erken öğrenmiştim yani 4- 5 haftalık falandı ondan sonra altıncı haftada kese göründü yedinci haftada da kalp atışı duyuldu Kanlamaların bir süre devam etti ama bu süre zarfında sürekli prog Están iğne vuruldum her sabah prog Están fitil kullandım her gece vajina fitil ve hiç kalkmadım hep yattım ayriyeten kese göründüğünden üç ayrı doktora gittim ve üçü de kesenin düzensiz Yerleştiğini kesenin çok aşşarda olduğunu ve düşük tehdit olduğunu söylediler şu an dokuz haftalı iğneyi bıraktım o Progestan fitil ile devam ediyorum ama pembe lekelenmeler de bugün yine başladı süreç çok zor bu sürede parça da geldi sabırla bekliyorum yalnız değişsin ayriyeten idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek çıktı bir sürü antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hem hamilelikten gelen mide bulantısı hem enfeksiyonun yaptığı mide bulantısı beni çok yıprattı umarım bu süreç hızla ilerler