fatma5426 Son, ilişki, 20 ağustos u 21 Ağustos’a bağlayan gece oldu. Yumurtlama takip etmedim. Bat bugündü takvime göre 2 aydır 1 gün erken oluyordum bugün günüm ve hala olmadım. Test negatif o günki ilişkiden gebelik olsa erken gebelikte çıkar mıydı sizce
fatma5426 elisamommy takvime göre 18 yumurtlama görünüyordu canım ondna sonra 20 sinde birliktelik oldu beklenenen adetim bugündü. Arada sancı geliyor bakıyorum gelen giden yok şuan ama testler de negatif
gurbetkuzu Uygulamaya göre yumurtlamamız tam tutmayabiliyor mesela ben ovulasyon testlerim uygulamadan 1 gün sonra yumurtlama gösteriyor yumurta da 36 saat canlı kalabildiğine göre bence olabilir hatta olması muhtemel inşallah olur
fatma5426 gurbetkuzu yani korunuyoduk ama adetimde de pek gecikme olmaz genelde 1 gün erken yada zamanında gelir bakalım bugünde olmazsam bir test daha yaparım yarın kan veririm
mlkpc fatma5426 hayırlısı olsun inşallah bende bilmiyorum nolcak kask ağrım var negatif di bugün ki test bende olcam heralde hayal kırıklığı gene