babyonn hiç öyle düşünmeyin lütfen bebeğinizde hepsini hissediyor🙏 ben 30. Haftada su sızıntısı için hastaneye yatırıldım 4 hafta boyunca her gün bugün mü doğacak acaba ne zaman doğacak, küvöze girecek nasıl olacak diye bekledim. Doğum yapar yapmaz bebeğim küvöze alındı hayati tehlikesi oldu vs çok zor zamanlar atlattık. Ben ne zaman kötü hissetsem bir şeylerden şikayet etsem bebeğimin durumu daha kötüye gitti ben ne zaman kendimi topladım bebeğim toparlanmaya başladı. Şimdi 17 aylık oldu ve bu durum hala öyle biz iyiysek o da iyi ama ben iyi değilsem gerginsem hemen anlıyor kendisi de öyle oluyor. Ameliyat zor evet ben de daha önce farklı ameliyatlar geçirmiştim ama bunun sonunda bebeğinize kavuşmak var öyle düşünün. Yerinizden kalkmakta zorlanacaksınız birkaç gün biraz desteğe ihtiyaç duyacaksınız ama sonra bi bakmışsınız unutmuşsunuz bile. Ben sezaryen sonrası 4. Gün çok rahatlamıştım daha rahat hareket ediyordum falan ama yakın arkadaşım 40. Haftasında normal doğum yaptı onunda hem içte hem dışta o kadar çok dikişi vardı ki benden daha uzun sürdü onun süreci. Nasıl gelirse gelsin sonu çok güzel olacak bebeğinize kavuşacaksınız, hayatınızın en zor ama en güzel zamanı olacak inşallah 🙏