Merveesila Kızlarrrr benim yemek yedikten sonra karnıma ağrı giriyo 10.haftadayım karnım açken o ağrı olmuyo mesela az yemek yiyip karnım az da olsa doysa başlıyo ağrımaya çözemedim neden oluyo başına gelen var mı böyle bir sorun
seneminto Merveesila ne yedikten sonra olduğuna ne kadar sürdüğüne dikkat edin. Benim tam buğday,çavdar gibi ekmekleri tüketince resmen kramplar giriyordu ama beyaz ekmek yiyince hiç bir şey olmuyordu mesela.
Merveesila @seneminto ne yediğim fark etmiyor maalesef her gün farklı şeyler yedim yine aynı o tokluk hissi geçene kadar ağrı oluyo ne yersem yiyeyim aynı yani
seneminto Merveesila yani ilk dönemler inanılmaz mide/bağırsak hareketleri yavaşlıyor belki o sebepledir ama doktoruna danış bir de çok fazla çiğnemeye gayret göster sindirimin kolay olsun
Merveesila @gamzeakarsu17 anlayamadım doktoruma da sorcam gidince ama iki hafta var şişlik de olmuyo aslında
Merveesila @seneminto oda olabilir aslında çok yavaş yiyip çok da çiğnerim ama her gebelik farklı oluyo demek ki diğerlerinde böyle bişi yaşamamıştım