ekinci7227 eaydin1 inşallah iyidir canım ya morelim bozuldu sanki ama aynı yerde değil fark edermi birinci sağlık ocağı ikinci hastane
eaydin1 ekinci7227 bende ilk kanı mersinde acilden verdim ikincisini eve dönünce özelde verdim iki güne bir verilmesi gerekıyor normalde artısın normal oldugunu öğrenmek için sizin 4 gün var galiba arada
havvahrsn hamileyi benimde son adet tarihim 25 temmuz o gelen şey yerleşme kanaması büyük ihtimalle ama bu lekelenme artar ve ağrın eşlik ederse bence kadın doğum doktoruna gidebilirsnz 6. Haftadan önce kalp atışı vs pek mümkün olmuyor kesenizde görünür bence
eaydin1 ekinci7227 bende hafta sonu araya girince özelde verdim mecbur Sen iki gün sonra aynı yer aynı saate yine ver %60 yukselmesini beklıyorlar genelde artısı takıp et bu betalarda kese görünmesi zor
melikeaytekin 35pln evet degerım 25046 cıktı son adet tarıhım 23 temmuz kızlar bole yuksek deger olan varmıdır aranızda
slcngzzz melikeaytekin benimde 23 temmuz pazartesi verdim kan 1120 değer sizinki nasıl bir değer böyle bu arada benimde 2. Çocuğum ve nisan başında boş gebelik geçirdim
melikeaytekin slcngzzz buyuk ıhtımalle benım erkenden döllendı o yuzden yuksek cıktı herkesın dollenme yerlesme donemıne gıre degısıyor bence bu deger
slcngzzz melikeaytekin ama yinede çok fazla 1000 nerde 25000 nerde sat aynı olmasına rağmen 25 kat fazla sizinki çokta anlamıyorum ben aslında yükselişleri maşallah diyelim sizin için🧿
melikeaytekin slcngzzz dıyorumya erken dollenme gec dollenme dıye bıseyler var o yuzden bu degerler herkesde farklı cıkıyormus