Sibel_10 fatmayldrmm galiba bende antepte yaptrcgm detayliyi suan haftamda degilim ama aklimda oneri olursa bende bekleyeyim ogreneyim
ilkbebegim__ fatmayldrmm detaylı ultrason için özelde yapmadıklarını söylediler (hatem hastanesi) klinik önerdi doktorum. biz de gitmedik ve nir yakınımdan duydum ücretliymiş ve yüksek bir meblağ (15k) devlette de galiba sadece 2 hastanede varmış ben şehir hastanesine gittim ama bilemedim
230121_Mthn fatmayldrmm Dr. Tuncay Yüce’nin polikliniğine gitmeyi düşünüyorum. 10 bin TL muayene ücreti
nurrr3434 @“fatmayldrmm” merhaba konudan bağımsız olacakta siz ncr de emel hocaya gittiğinizi söylemiştiniz bir kere hatırladım sizi memnun musunuz bu cumartesi gideceğimde hiç duymadım burda
fatmayldrmm nurrr3434 evet çok iyi bir doktor gerçekten çok minnettarım güzel ilgileniyor tedavi yöntemleri çok iyi benim lekelenmem feln oldu kaç kere devlette bişey yapmadılar ama o düşük tehlikesi diye iğne verdi yatış yaptı yani ben çok memnunum
nurrr3434 @“serpilkara” Nazan hanımı hiç duymadım ben ncr yide pek duymadım urfada göründüğüm dr bana emel hocayı önerdi umarım memnun kalırım. Hastane nasıl peki ?
fatmayldrmm nurrr3434 hastanede güzel ama biraz pahalı gibi ama hergün gitmediğimiz için ben pek sorun etmedim zaten tahlilleri sağlık ocağından feln istiyor o konuda iyi ekstra ücretli olacak çünki
nurrr3434 @“fatmayldrmm” etrafta çok duymadım onunla ilgili bişey merak ediyorum hep inşallah bende memnun kalırım
fatmayldrmm nurrr3434 evet hastanede güzel benimde ablam iki yeğenimi orda doğurdu şuan bence 40-45 bin civarı rahat vardır
Sibel_10 fatmayldrmm daha cok yeni 9 haftalkk ama kiliste oturuyorum burda detayli yok saglikli bir sekilde insallah ilerlerse hamileligim antebe giderim diye dusundum yakin sonucta
fatmayldrmm Sibel_10 evet ama önce orda devlet hastanesinde yeşil alan açtırman lazım ona göre randevu alacaksın perinatolojiye daha küçük 16 haftalık feln ol öyle dene ben şimdi 16+4 deyim
Sibel_10 fatmayldrmm evet burda ki dokotrlar erken aciyor cunku randevu yok bulunamiyor maalesef gecen sefer ucretli yaptirdim burda bir doktora oda detayli degil ultrason cihazi iyiydi diye herseye tek tek bakiyordu
Sibel_10 fatmayldrmm onlar kimler acaba birde bunlar yaptrnca hani detayli yerine geciyor mu merak ediyorum cunku devlet hastanesindeki doktor onin yaptgi detayli degil demisti de
fatmayldrmm Sibel_10 o zaman iyiymiş ama şimdi ordada artmıştır şehir hastanesindeki doktorlar çok iyi alabilirsen iyi olur