Mutlulugumm 32+2yim 2 gundur gece ellerim sisiyor ve resmen ustunde yatmisimda kan gitmemis gibi oluyor ve kollarimda uyusuyor ellerimde acip kapatirken eklemim agriyor bunu yasayan oluyormu ve birde bacak kramplerim cok sknti cozumu varmi ya
Belinya Mutlulugumm benimde ellerim ve kollarım öyle canm üzerine yatmisim gibi uyuşuk oluyor ve oynatamiyorum bir süre
Esrateke Mutlulugumm aynı sıkıntı bende de var ellerme kollarıma çözüm bulamadım ama kramplarıma çözüm buldum, doğal inek sütünü kaynatıp içiyorum çok rahatım uzun zamandır. Tavsiye ederim.
Mervealmn Aynı sorunlar bende de vardı canım magnezyum ilaçı yazdı doktorum kullanmaya başladığımdan beri hiç bir sorun olmadı magnezyum eksikliğinden olabilir Mutlulugumm
Esrateke Belinya evet ne yazık ki sanki bütün gece ellerimi yumruk yapmışım da uyuşmuş gibi ellerimi açamıyorum 🤦🏽♀️
aysu2015 Bnde o el uyusmasi konusunda çok büyük problem yaşadım tamamen hissini kaybediyordum çok kötü bişey doktorum tuzlu yemiceksinn kesinlikle ddi ödemden dolayı oluyormuş 1 2 haftadr dikkat ediyorum tuzlu yememeye baya düzeldi ama hala varr
bnkmmki Aynı seylerı bende yasadım elımı kullanamayacak hale gelıyordum suan 36+4 oldum ve ongundur olmadı cok sukur gecelerı su ıcerken bardagı tutamıyordum hissizlikten malesef hıc bır çözumu yok🤷🏻♀️
Eddakaya Bende fayda etmedi magnezyum ama yine de kullanmaya devam ediyorm kullanmasam belki daha ileri derece olur gece gündüz uyuşuk ve agrıyor ellerim ve kollarım nereye koyacagımı bilmiyrm 🙄
Mervealmn Bende ilk 1 taneyle başladım ama faydasını görmedim doktoruma söylediğimde 3 çıkardı öyle rahatladım 😌 Eddakaya
Eddakaya Mervealmn bende söyledim ama yapacak bir şey yok dedi kontrole gittiğimde tekrar söylerim belki 2 ya da 3 e cıkarırsa rahatlama olur.