alininzeynosu mrym1453 bu kaçıncı görüşüm testlerini 😂😂 bacım Allah aşkına bi doktora git kan versene
mirbusra mrym1453 frelyy bana da yalancı pozitif verdi artı Med vermedi sırf burada duydum belki 10 marka dan yaptım,🤦🏻♀️ mraktan çatladim varmı yok mu diye ertesi gün gittim 108 çıktı 4 gün vardı aynı benim ki gibi yarın ver kanı bunkar hep şüphe bırakıyor
oyayldz mrym1453 çok erken olduğu için siliktir bazen döllenme geç oluyor ama var benim 2 gebelikte ilk silik çıktı hakkında hayırlısı inşallah doğrı sonuç veriri
mevsimmbhr mrym1453 freely yalancı pozıtıf verıyor ınsallah vardır ama başka test yapmanızı onerırım umudunuzu kurmak ıstemem Rabbım tez vakıtte nasıp etsın 🙏🏻
mrym1453 mirbusra cumartesi regl günüm beklicem dayanamadım erkenn yaptım kendime çok kızıyorum üç tane test yaptım üçü de kuruma çixgisiyse gerçekten daha da test yapmam 😭
mirbusra mrym1453 frelyye güvenme öbürü bende doğru sonuç verdi eğer kan vermeye gidemeyecek sen başka markadan da al oda pozitif verirse vardır inşallah