minikprensesimece Gün içinde işlerim biraz aksıyor bebeğim kucağımda çok mutlu sling alsam onunla beraber iş yapabilir miyim hem yatırınca aklımda çok kalıyor öneriniz var mı acaba
pamuksekeer minikprensesimece kullanabilirsiniz bir sıkıntı olmaz zaten küçükken kullanışlı oluyor onlar ara ara yatırıp dinlendirin hiç bir şey olmaz
naranta minikprensesimece benim bildigim kadariyla sling 0+ yani dogdugundan itibaren kullanabiliyorsun kusum ben de evde rahat etmek icin slingi tercih ettim ilaystan almistim baglama videolari vs internette mevcut
Melike3506 minikprensesimece evet kullanabilirsin ilk başlarda ben çok kullanıyordum ev işi yaparken kahvaltı yaparken falan, 3 aylık olduk markete giderken de hala slinge bağlayıp gidiyorum
minikprensesimece pamuksekeer tam uykuya dalınca yatağına koyarım ama onun dışında uyumadığı ya da uykuya dalcağı zamanlar kucağımda olsun diyorum teşekkür ederim 🩷
naranta minikprensesimece valla bebis daha dogmadi aldigim ilk seylerden biri🫠 bebegiyle kullanan insanlarin videolarini vs izledim hep baya rahat ya