Ayse3695 Kızlar dün akşamdan berı bas dönmem var ayağa kalkınca sağa sola dönünce oluyor acıle gıttım tansıyon 137 ye 88 çıktı parol serum yapıldı 120 ye 81 e düştü ama hafifden var yıne dönme 37 haftalıgım böyle olan var mı
rian_smom Ayse3695 o haftada benimdd tansiyonum oynamıştı 15 lere kadar bir gece hastanede kaldım düşmeseydi acil sezeryandı, evde düzenli ölçün
ennieminnie Ayse3695 bugun ben de aynisini yasadim sabah kalktigimdan beri basim donuyor bi ara yataktan kalkinca yataga dustum geri , zehirlenmeden korkuyorum ama tansiyon 11-7
Ayse3695 hamilelikteikincibahar acile gittim devlet takıpliyim tansıyonum düşünce korkulacak bırsey yok dedı gönderdı eve
Ayse3695 oyayldz dıkkat etmedım gerçekten temızlık falan 5 yaşında kızım da zorluyor ama korktum zehırlenme dıye
oyayldz Ayse3695 yavaş yavaş yap ve kendini strese koyma kilo kaybıda olmasın sağlıklıka kucağına alırısn inşallah
Ayse3695 rian_smom bende baş ağrısı yok Hıc olmadı sadece sağa sola dönünce ve ayağa kalkınca dönüyor
Ayse3695 oyayldz bugün kan verdım idrar verdım temız çıktı hepsı anlamadım bu baş dönmesı nerden çıktı bebek de ıyıymıs