sedaib Kızlar kafamı kaldıramıyorum iştahım da yok ilaç da kullanamıyorum yaşayan var mı nasıl atlattınız? Acile gitmem gerekir mi ?
halew sedaib geçen hafta öyle oldum acile gittim 2 tane serum taktı ve ilaç yazdı hamilelerin de kullanabileceği. Bence kesin git çekme geçmiş olsun
cavdarhilal120gmailcom sedaib Vallahi bende çok kötü hastalandım günlerce kalkamadım gitim parol serum yaptılar
gencannee_ sedaib acile git kuzum gebeyim grip olmuşum ilaç kullanamıyorum de haftanı falan soruyorlar serum takıyorlar doktor bana ikinciyi takiyim mi demişti tansiyonum düşük diye yok demiştim
Nazser_12 14 gundur perisan oldum cafeks 500mg kullandim bitti ama 2 gundurde nezleye cevirdi kasılmalar yapti bendede cok kotuydum dr gidin gecmiyor cunku
sedaib halew aaa serum falan veriyor mu ? Bilmiyordum ben onlarda veremiyor zannediyorum, eşim gelsin götürsün bari dayanacak halim yok gözlerim yanıyor başım kalkmıyor
zuzu_59 halew ya ben bir haftadır boğaz ağrısı çekiyorum gitsem bana da yazarlar mı acaba? Ne yaptıysam geçmedi