Kızlar nasipse bir oğlum olacak 2 aydan düştük artık isim bir türlü seçememiştik daha doğrusu isme eşim karar verecekti ilkte Aybars istiyordu dedim ki bak çok isim bakma aklımız karışmasın sonradan babasının ismini istedi (osman) ama ben istemiyordum kendine ait adı olsun diye.. bur inatlaştı aybars isminde de soğudum dedi öyle olunca bir çok isim geldi geçti sonra bana hiç yardımcı olmuyorsun dedi kızımın adını ben koymuştum dedim iki isim istemiyorum çünkü birini kullanicam olurda koyarsak durur dedim Atabey ismini istedi onada anne baba herkes sıcak bakmadı bizimkinin aklı yine karıştı sonra bir kaç isim söyledi içlerinde Kerem de geçti Kerem olsun ozaman dedim öyle kaldı kızım 3 yaşında ona söyledim Kerem olsun mu diye kızımda gittiği her yerde kardeşimin adı Kerem olucak deyip durdu oyle olunca ben daha bir ısındım ama şöyle ki eşimin de istedigi olsun istiyorum ama bana net bisey demiyor beni daha da arada bırakıyor istiyorsan Kerem Ata olsun dedim bende iki isim istemiyorum dedi tam kapı süsü yaptiricam isim konusunu sana bırakıyorum içine sinen neyse o olsun dedi simdi Sadece Kerem olsun istiyorum ama sonradan eşimin içinde kalır mi bilmiyorum açık kapı bırakmıyor tek isim konusunda hem fikirmiyjz dedim sen nasıl istiyorsan dedi ona supriz olacakmış sizce siz ne yaparsınız ben Kerem dedim sadece ama Ata ismini de eklesemiydim bilemedim🥺