mihracsrpc Hanımlar sadece Tetenoz oldum sanıyordum e nabızda Tdab olarak gördüm olan var mı bu şekilde
Saimeeeee mihracsrpc sanırım artık böyle oluyor gebelerde difteri boğmaca ile birlikte üçlü asi diyorlar
hunilii mihracsrpc gebelik aşı takvimi güncellendi ilk dozu tdap olarak yapıyorlar yenidoğanı boğmacadan korumak için endişe edilecek bir şey yok yani
mihracsrpc Saimeeeee o kadar ağrıyor ki kolumu kaldıramıyorum hareketler de azaldı sanki tedirgin oldum bir an
Saimeeeee mihracsrpc yaa geçmiş olsun ben tek doz olucam yakın zamanda olduğum için diğer ay olcam ins
mihracsrpc Saimeeeee bende 2024 senesinde oldum Tetenoz aşısını şu an 20 haftadayım bahsettiğim aşıyı bugün oldum ikinci dozu olmayı düşünmüyorum
alwayssyigit genelde 2 doz öneriyorlar ilki tdap ikincisi normal tetanoz oluyor. ilkini vurulduğumda kolum çok kötüydü ateş vs de yapmıştı ama 2.de hiç sorun yaşamadım
mihracsrpc alwayssyigit evet ben 2024 senesinde normal tetanoz olduğum için ikinciyi düşünmüyorum 🤦🏼♀️kafam çok karışık bu konuda her kafadan ses çıkıyor
mihracsrpc alwayssyigit çünkü 2024 yılında Tetenoz aşısı olmuştum zaten henüz 2 yıl oldu olalı doktor o yüzden tek doz yeterli demişti 🤦♀️