hamilelikteikincibahar ayse_gul0 pek kalp atışı ekranda görünmüyor muydu ışık gibi yanıp sonüyordu benim ki dinletmedi ama cihaz algılamaz çok küçük demişti
ayse_l06 ayse_gul0 hayir doktorum 9uncu haftada kalbi burda ve atıyor dedi atışını o zaman gördüm sizde endiselenmeyin 9 10uncu haftaya kadar bekleyin
ayse_gul0 ayse_l06 ya bilmiyorum korktum 6 hafta olunca bebek de göründü kese de büyümüş ama kalp atışı yok vajinal istedim onda da yok görülmedi
ayse_l06 ayse_gul0 yanlış hatırlamıyorsam bende 5 de gittim sadece keseyi gördüm 9uncu haftaya kadar bekledim gittiğimde bebeğimi de kalp atisinida gördüm
ayse_gul0 ayse_l06 ben 5 de gittim kese göründü haftaya gel demişti gittim bende kese baya büyümüş bebekte ama daha kalp atışı yok pazartesi bidaha gel dedi
Busranur_mnts ayse_gul0 bekle canım duyulur inşallah ben 6+2de 18mm kese gördüm sadece içi.boştu diğer hafta bebek görüldü
ayse_gul0 Busranur_mnts benim 12 mm kese büyümüş bebek oluşmuş bebek görünüyor ama daha kalp atışı yok
sadece_mom ayse_gul0 bende 6+6 da duydum çarşamba günü endişelenme yavrum 3. Gebeliğimi 8+1 de duydum
ayse_gul0 sadece_mom peki bebeği gördünüz mü kalp atışı duymadan ben bebeği gördüm ama kalp atışı yok hem ultrason hem vajinal ultrason ikisinde de gorunmedi
asy_kedy ayse_gul0 6+2 de duyamadık kalp atışını zar zor bebeği gördük, doktor değiştirdim 6+5 te çok az duyduk kalp atışını daha bu gün. Ama ultrasona göre 6+0 geriden geliyor. Bir hafta içerisinde siz de duyarsınız eminim 🥰🫶
asy_kedy ayse_gul0 birde kesenin boyu değil de bebeğin boyunu hesapladılar mı ultrasonda. Benim ilk gittiğimde Crl 1.85 mm çıkmıştı 3 gün sonra 4mm çıktı. 4mm olunca cihaz iyiyse duyuluyormuş çok çok az.
sadece_mom ayse_gul0 evet canım bebek vardı sadece daha başlamamış demişti doktor kalp atışı garanti olsun diyede 8+4 e gelen güne randevu verdi
ayse_gul0 asy_kedy benimde aynı 6+1 de bebeği gördük minik biseydi ama yuvarlikti kesenin içinde Dr sağlıksız da olabilir küçük dedi olabilir dedi sabah belli olur artık randevum var
sedaaca 5+6 da gittim kese göründü sadece başka bit şey yoktu. 12 mm denildi keseye kalp atışı için 10 gün sonra gel denildi