alperinannes Mkaya en garanti detaylı ultrasonu beklememiz gerek o zaman bende çok oğlum olacağına kaptırmayayım kendimi öyleyse
Mkaya alperinannes bir yandan da çevremi düşünüyorum arkadaslarım ailem hepsi ne söylendiyse o kaldı kafalar çok karışık😂
alperinannes Mkaya aynen öyle bana bile bu saatten sonra kız dese ben bile şok yani başından beri bende erkek hissediyordum doktorum da ısrarla erkek diyor kız olma ihtimali bile yok aklımda
senaygok Mkaya evet bacak arasını net gördüm bende kordon falan toksa bence sonuç netti ama burada değişenleri okuyunca da insanın aklı karışıyor
eylulmihrasmom Mkaya başlara göre bi tık daha iyiyim ama bulantı ilacını içmediğim gün perişan oluyorum🫠🥲
Mkaya eylulmihrasmom yaa üzüldüm prenseslik ayları diyolar 2. Nci trimestera çok şükür benim hepsi gecti inşallah sizinde hemen gecer
eylulmihrasmom Mkaya ay insallah öyle olur yine de şükrediyorum kızımda çok daha kötüydüm doğurana kadar kustum ve hiçbir ilaç etki etmiyordu 🫠🥲
eylulmihrasmom Mkaya bazen oluyor düz yatamıyorum artik hep sağ sol yatıyorum yoksa belim daha çok ağrıyor
Mkaya eylulmihrasmom o kadar kötüki dün gece uyutmadı beni mide bulantısına şükreder oldum sol kalçam kilitleniyor resmen oturamıyorum bile
Mkaya eylulmihrasmom önümüzdeki hafta randevum var ama cok cok erken basladı gibi henüz 12 cm lik bi bebek bu kadar cok ağrı yapmaz diye düşünüyorum