umutluanneadayi fatmayldrmm bir zayıflayan ben miyim 🫠🫠 bu beni üzüyor 62 ile hamile kaldım 59a düştüm
fatmayldrmm umutluanneadayi benimde bulantım çoktu ona rağmen kendimi zorladım yemeye çalıştım aynı kaldım sonradan kilo aldım ilk aylar almamıştım
umutluanneadayi fatmayldrmm yemek yemeye fırsatım olmuyor 🫠 bide midem kabul etmiyor bakalım sonumuz nasıl olacak
fatmayldrmm umutluanneadayi iyi olur hiç canınızı sıkmayın düzelir inşallah ben şimdi yiyorum ama ağızımın hiç tadı yok sanırım ilaçlardan yemeklerin tadı bile güzelce çıkaramıyorum 🥲
Mkaya eylulmihrasmom selam💙 11 haftadan sonrası süper olumsuz hiç bir belirti kalmadı sizde durumlar nasıl 🥳
kivanc9623 eylulmihrasmom aynıyız bir gün fark ile😄 bugün 16+4 erkek bebiş annesi olarak ilk günden itibaren hep kusuyorum ve halsizim hamilelik çabuk biteydi gerisi kolay😁
kf07 Mkaya evet ben yurt dışında yapıyorum ve bizim burada 11-14 haftaya kadar yapılmalı ense kalınlığı vs ölçülüyor perinptoloji mi ne deniliyor oradaki doktor erkek tahmininde bulundu kendi doktorumda erkeğe benzetti cuma günüde netleşir inşAllah 🥰🧿
umutluanneadayi pembeniz lazım olmaz olur mu 🫠 sıpalar sağ olsun bakalım canları sağ olsun herşeyin üstesinden gelecez inşallah🫠
eylulmihrasmom Mkaya benim hala bulantılarım var maalesef 🥲🫠 ilaçsız duramıyorum ama enerji olarak baya iyiyim çok sükür😍
umutluanneadayi fatmayldrmm ilk gebeliğimde bu sorunu yaşamamıştım şuan çok farklı geliyor 🫠🫠 aç gezmeye tahammülüm yokmuş onu anladım 😅
umutluanneadayi fatmayldrmm mide bulantısı değilde tokluk hissi oluşuyor 3 lokma yiyince doydum sanıyorum 🫠 sonradan da şekerim düşüyor
hiilaal Bizde bugün 18+0 olduk ama hareketleri tam anlayamıyorum 😀 2 defa doktor erkek dedi 🌺 kapı süsü hediyeliklerini yaptırdım inşallah değişmez😀😀
sahidetorun Mkaya ben 14. Haftadayım siz ne zaman öğrendiniz cinsiyeti acaba 15. Haftamda kontrolüm var öğrenebilir miyim o zaman acaba