gizemgizem333 Arkadaşlar merhaba.19 haftalık gebeyim.Çamlıcada oturuyorum.Ümraniyede bir ozel hastaneye gidiyorum suanlık.Ama doktorum sanki normal doğumdan kaçıyormuş beni bile bile sezeryana alacakmış gibi hissediyorum.Sizler anadolu yakasında hangi hastanede normal doğum yaptınız benimle paylaşabilir misiniz 😌💎💕
Belinya gizemgizem333 ben doktorumu yeni değiştirdim ve Zeynep Kamil Hastanesi'nde doğum yapmayı düşünüyorum. İstanbul'un en iyi kadın doğum hastanesi çünkü.
denizannee gizemgizem333 yapmadım henüz camlicaya yakinim bende kısıklı taraflarında oturuyorum. Üsküdar hospital türk baran hanıma gidiyorum çok memnunum. 20 haftalığım bende. Doğumu da orada yapacağım inşallah.
Meryemabf gizemgizem333 Çamlıca Erdem Şükran akalın kesinlikle tavsiyem ve çamlıca da oturman büyük şans
gizemgizem333 Belinya afiyet hastanesi vefa hanima gidiyorum.Doktor evet iyi ama ne bileyim hic normal doguran duymadim ona gidip :(
Hm2604 Cevremizdeki çoğu insanı yönlendirdik hepsi çok memnun kaldılar pendik medical park halide yüksel muhteşem bir doktor
Meryemabf gizemgizem333 evet 11 ay önce yaptım bormaldi ve çokgüzeldi şimdi gene hamileyim aynı yere devam ediyorum gidersen pişman olmazsın
Senaagnsdvc Çamlıca hisar hastanesi umut hanıma gidiyorum ben kuzenim ve arkadaşlarımda orada doğum yaptı çok memnunlar