seyma2024 Arkadaşlar 79 gram icin değerler Açlık 112 1.saat 187 2.saat 170 cıktı Ve bebegin karin cevresi bi iki hafta büyük
bilmemben seyma2024 valla.ben parmakta olcuyorum 110 125 135 çıkıyor çok moralim bozuldu yarın doktora gidicem
hunilii seyma2024 değerleriniz yüksek çıkmış, açlık da yüksek. Bir iki hafta diyetle takip isteyip sonra belki duruma göre başlayabilir direkt başlar mı bilemiyorum
Leyla93- seyma2024 açlık şekerinizde yüksek doktora danışın mutlaka benimde insülin direncim var diyet falan toparladım biraz şimdi açlık şekerim 85 çıkıyor şeker yüklememe az kaldı korkuyorum yinede 😔
seyma2024 Leyla93- sali veya carsamba gel dedi bugun yaptık testi sonuc cikti ben o kadar sabredemem ki
seyma2024 Leyla93- benim aclik hic yaptırmadan bunu 100 cikmisti insan her an bi sıkıntı cikacak gibi korkuyor
Leyla93- seyma2024 valla haklısın bende ınsulın dırencım var dıye gebelıgın öncesınden ılac kullanıyordum hamıle kalınca doktor endokrine yönlendırdı bence o gune kadar dıkkat et riskli gebeliğin yoksa yürüyüşte yap duzelmeye başlıyor bıraz 🌸
berill__ seyma2024 nasıl besleniyosun aşkm biraz yüksek çıkmış tatlı karbonhidrat vs cok tuketmemeye calis hamur isi makarna falanda yukseltiyo