biessrra İki ayağa kalkınca yemek yapim kendimi zorlamadan dedim kasıklara bıçak gibi saplanıyor bir ağrı. Uzanınca geçiyor kızlar hiçbir şey yapamıyorum sizde öyle misiniz 🥹korktum bir an
bebekisteyen biessrra canım benimde öyle 5+2 biraz hafifledi ama çok iş yapmamaya özen gösteriyorum kocana yaptır
iremdoogru Bende 4+2 deyim. İnanılmaz kasıklarım ağrıyor. Normalmiş ama yerleşmeye çalışıyormuş sanırım
burcuusu iremdoogru bende 4+1 im yeni test yaptim. Bir oglum ver bide dusuk yapmistim. İkisinde de ilk hamile kaldigim zamanda boyle olmustu. Test yapmadan emindim hamile oldugumdan :) esime gostermek icin yaptim :) kasıklarima sagli sollu giriyor agri bide cok fena
iremdoogru burcuusu benim ilk hamileliğim çok bir bilgim yoktu şu ana kadar ama bende çok emindim hamile olduğumdan. Bende usulen test yaptım 😂 çok yoğun mide bulantım vardı 2. Haftadan beri. Kasıklarım çok ağrıyordu. İlk verdiğim beta 172 çıktı. Siz kaç beta ile öğrendiniz
burcuusu iremdoogru ben henuz kan vermedim sadece test yaptim🙂 pazartesi gidip bi kan tahlili veririm ☺️
ruvhanim bebekisteyen benim de 5+3 dünden beri hafifledi ben de emin olamadım devam ediyor mu geçmesi normal mi diye siz de de öyleymiş
busraademiir O süreçlerde bende kötü bir şey olucak sanıyordum o ağrılar yüzünden ama normalmiş 19. Haftaya gireceğim yarın yer yer hala ağrılar oluyor 🥲
bebekisteyen ruvhanim ya canım benim normal tabi ki akşam çok ağırdı benim şu an uyandığımda hiçbir şey yok kanama yoksa normal
diloslili ben de 4+3 üm ağrılar beni korkutuyordu baya ama normalmiş sanırım diye artık çok korkmuyorum 🥲
mervekaraoglu Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu ağrım baya var arada geçiyor geri geliyor ama dinlenirken hep geçmiyor 2-3 gündür böyleyim sanırım 4+1 im bu normal mi
rumeysa_5567 mervekaraoglu maalesef bitmiyor ara ara oluyor rahim genişliyor cunku ama ilj baslarda ki gibi sık olmuyor
esra_127 Bende hamile olduğumu çok yeni öğrendim kasıklarım çok ağrıyor bişey mi var diye korkuyorum 4 haftalık