ftmakhve Kızlar dünden beri 5 dakikada bir lavaboya gidiyorum. Akşam ve bu sabah peçeteyle sildiğimde hafif pembelikler vardı az önce de 2 3 damla pıhtı şeklinde kan vardı normal midir sizce aynı durumu yaşayanlarınz var mı
allyslife ftmakhve gebelikte hiçbir kanama hafife alınmamalı, mutlaka doktora gidin muayene olun, normal olup olmadığını onlar söylesin bebeğin kalp atışı kontrol edilsin
temmuzonbir ftmakhve gebelikte hiç bir kanama ve lekelenme geciktirmek gelmez, bir sorun olmasa dahi kontrol gerekir riskli bir durum var ise önlem alınır, birde pembe gelmiş doktorunuz yarın demiş o doktora güvenip gidemem ben daha şahsen ya
m_t ftmakhve bende de idrar yolu enfeksiyonu var ama hiç kan lekelenme olmadı ve kontrollerde doktor kan geldi mi diye soruyor önemli bi şey olsa gerek geciktirmeyin bence
ftmakhve allyslife bir hafta önce de kasılma ve batmadan dolayı gitmiştim herşey gayet güzel yolunda demişti yine mi kendi kendime evhamlanıyorum diye düşündüm bende
allyslife ftmakhve Kasılma ve batma ayrı, kanama ayrı, kanama varsa evhamlanalım tabii ki. Kasılma batma gebelik boyunca normal, 34′teyim sık sık oluyor ama kanama önemli. Allah muhafaza. Kaç haftalıksın?
ftmakhve allyslife allyslife 18 haftalığım kırmızı kan pıhtısı seklinde 3 4 damla gelmişti şimdi peçeteye sildiğimde yine lekelenme şeklinde geldi
allyslife ftmakhve doktorunun yarın gel demesi beni huzursuz etti açıkcası, benim doktorum göz yanılması bile olsa kandan şüpheleniyorsan gel erken müdahale edelim der hep. Bilemedim. İçine nasıl siniyorsa öyle ilerle tabii sen canım.
emosland ftmakhve o değilde Muhammet hoca daha hastanededir direk ben gelicem deseydin kuzum geçen bana bundan daha 1 saat sonradan fazlaydı hasta bakmıcam demişti
emosland temmuzonbir aynı doktora gidiyoruz özel hastane, sırf bu sebepten ben bu hafta doktorumu değiştirdim..Doktorumuz sempatik iyi ama kanamalarda hemen çağırmıyor..Benden 2 kez kan boşaldı haftasonuydu hastaneye uzağım çok endişe ediyorsan bi üni acile göster demişti😅
temmuzonbir emosland ciddi misin ya deseydin çok endişe ediyosan demiş bide 😀 çok iyi yapmışsın değiştirerek bence daha fazla ilerlememek iyi olmuş
ftmakhve allyslife @temmuzonbir @emosland @m_t dr alttan muayene etti kanama vajinal değil büyük ihtimal böbrekten ya da idrardan dedi idrar tahlili istedi sonuç bekliyoruz
emosland temmuzonbir demiiii nasıl sinir olmuştum cuma başka doktora gideceğim Allah’ın izniyle artık
emosland ftmakhve ayy canım benim çok geçmiş olsun inşallah herşey iyidir iyi gider haber et muhakkak💖