mystery94 Aybars20 sen ne zaman test yapcaksın canım kaç gün oldu o ağrının başladığı ben 1 eylülde yaşadım o ağrıyı kasık bel özel bölge ağrısını
Aybars20 mystery94 benim bugün regl günüm ama gelen giden bir şey yok canım eczaneye gidicem akşam üstü bugün olmazsam yarın sabah teste yapıcam ilk idrarla
mystery94 Aybars20 benimde ameliyat olduğum için regl günüm belli değil kuzum sadece o ağrının olduğu günün üstüne gün sayıp test yapcam artık
mystery94 Aybars20 canım seninde ağrın kesildimi hala devam mı benim kasıkda ağrı oluyo geçiyo özel bölgede 1 eylülde oldu 2 eylülde öğleden sonra kesildi ağrı sende nasıl
mystery94 Aybars20 ay hadi inş güzel sonuçlanırrrr birşey merak ediyorum bu yerleşme ağrısı olduktan kaç gün sonra kan vermiş oluyorsun
Aybars20 mystery94 inşallah canım sağol benim reglime 2-3 gün kala başladı ağrılar bugün reglimin 2. Günü normalde olmam gerekiyordu ama olmadım şu ana kadar canım
Aybars20 mystery94 yok kız normalde bugün 2. Günü işte reglimin olmadım 2 gün geçti yani günüm. Belirtiler de regl tarihinde 2-3 gün önce bayağı belli etti kendini inşallah üşütme falan değildir 🥲
mystery94 Aybars20 işte belirtilerle birlikte dedim kuzum hadi inşallah ya inşallah Hamilesindir 🥹🥹🙏🏻😍
Aybars20 mystery94 şükürler olsun 325 çıktı canım aradım öğrendim e nabıza geç düşüyor dediler 🫠❤️🥳🥳🥳🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mystery94 Aybars20 ayyyyy allahmmm ne güzellll gözünüz aydın cnaımmmm allahm darısı bana yarabbm 🥹🥹😍😍😍
mystery94 Aybars20 canımmm seninle aynıydı belirtilerimiz benim özel bölge ağrıma kasık ağrısı bel ağrısı oldu gögüsde fln bişey yoktu seninde böyleydi demii🥹🥹🥹
Aybars20 mystery94 mystery94 evet evet canım göğüslerim 1-2 gündür çok sızlıyordu her zamankine göre farklıydı bu ay. Allah tez zamanda sana da bu duyguyu nasip etsin 🙏🏻🙏🏻❤️❤️😘😘😘