mystery94 Kızlar selam ben 4 ağustosda laporoskopi ameliyatı oldum sol tüpümde şişlik sıvı olduğu için aldılar bide yapışıklık çok varmış onu temizlediler. Ameliyattan sonra ilk reglimi bekliyorum ama 4 gün gecti şuan çok kasık ağrım vsr ve genital bölgem çok sızlıyo bu gebelik belirtisi olabilir mi. Sabah randevum vsr kan vericem ..
mystery94 selenhuseyin canım negatif çıktıda erken verdin diyolar ya 1 eylül 2 eylül sabah ağrım vardı yerleşme olabilir dediler biraz daha geçsin test yapcam.. doktorumda regl olunca ara dedi öyle canım bekliyorum bakalım ameliyt oldum ya ondan belkide bilmiyorum
beibek Olabilir çünkü benimde yeni genital bölgeme ağrı ve adet ağrısı yaşıyorum bunlar belirti olabiliyor çoğu kişide
Aybars20 beibek benim de reglim yarın uygulamaya göre normalde kahve akıntım başlardı gelen giden yok kasık, bel ağrım var ve bugün bıçak gibi sızladı vajinam 2 kere sence gebelik olabilir mi canım 🫠
mystery94 beibek aaa canım o ağrıyo yaşadın ya kaç gün sürdü benim 1 eylülde başladı 2 eylül öğlene doğru kesildi kaç gün üstünden geçince kan verdin hemen ağrıdığı gün mü verdin
aykutyesim beibek kaç geldi betan canım? Benim adete 6 gün var kasık ağrım var adet olacakmışım gibi, bulantım vardı 2 gündür, bir tek artımed kaset testte silik çıktı diğerleri negatif😥 senin kaç gün vardı beta verdiğinde
mystery94 Aybars20 ayy inş sizinde pozitf olur yaa ben bi kaç gün daha beklicem tekrar test yapcam kanda negatif çıktı ama erken verdin denildi
beibek aykutyesim benim adetim 4 5 gün gecikmişti canım beta 550 di canım bence kan ver sen çünkü adet ağrısı ile gebelik aynı belirtiler
aykutyesim beibek vereceğim ama benim de geçsin adetim o şekilde, daha 6 gün var çok erken öğrenmek de iyi değil bence sürekli kan vermek lazım