fb_ Merhaba. 24 günlük bebeğim var. Bir kere mama verirken kustu biraz fazla kustu burnundan da geldi ve aşırı endişelendim. Biraz önce de emzirirken aynı şey oldu. Ağzından ve burnundan süt geldi. Bu durum normal mi?
yeliz1923 fb_ Benim çocuklarda da olmuştu fazla emince geri geliyor bir sorun olmadı onlar anlamıyor sürekli emmek istiyor emzirince fazlası çikiyor 😊
minikprensesimece fb_ ben mama vermiyorum sadece anne sütü ama benim de bazen çok fazla emiyor fışkırır tarzda kusuyor hatta geçen gece acile götürdüm çok fazla kustuğundan ama hiçbir şey çıkmadı doktor normal böyle kusması çok emiyorsa dedi
minikprensesimece nesli1453 röntgen cekildi ve kan gazına bakıldı mide full gaz onada iki gündür probiyotik kullanıyoruz patır patır yapıyor 😄 reflüsü olsaydı farkedilmez miydi bilmediğim için soruyorum
nesli1453 minikprensesimece valla canım benim bebeğime reflü denildi sürekli kusuyordu yani herhangi bi muayene olmadan reflü dedi doktor ona göre mamalar kullandık hep yine kustu sonra süt alerjisi dedi onada mama kullandık ondada kustu. Sonra ben doktor sormadan bebelac aldım kusması kesildi meğer mamanın tadını sevmiyormus belki senin de bebi mama tadını sevmedi 🫠minicikler ama memnun edemiyoruz😀😍