ozlemozdemir09 Ayy hanimlar 13+6 haftalık hamileyim sanki karnım seyriyor gibi yada ne bileyim içimden bir şey akıyor gibi hissediyorum ya Hareketlerini mi hissediyorum acaba yada daha erken mi kiiii
seymakca12 ozlemozdemir09 bende 13+4 oldum. Özellikle birşey yiyip sırt üstü yattığımda içerden seğirme gibi birşey hissediyorum. Herkes erken diyor ama tam da bebeğin olduğu yerde.
Babyy_Mom ozlemozdemir09 seymakca12 Ben 15.haftada hissetmiştim seyirme şeklinde görünüyordu da. Sizin de hemen hemen 14 sayılır bence olabilir. 🤭🌸
tugbaa_sezercanak seymakca12 tam aynıyız bende 13+4 günlüğüm canım son adetin nedir benim 29 Mayıs evet seyirti kımıltı bende de oluyo iki hafta önceleri felanda oluyodu benim
dilekmom6 ozlemozdemir09 bağırsak hareketi öyle olmuyor canm bebektir. Benim 12.hafta sonlarında baslamisti o durum ve erken dedi imkansız dedi herkes. Doktoruma sordum bebek hareketi dedi. Gaz hareketi o şekilde olmaz dedi
dilekmom6 ozlemozdemir09 evet güzel bir his ama. Biz bir de yerine bakarak emin olmuştuk soldan seğriyordu doktor da bebek orada zaten demişti. Sen ileriye gel hele. Balık gibi yüzecek içeride daha annesi
ozlemozdemir09 busu1 aynen kime desem saçmalama diyor 🙄😬 Dediğiniz bence bebek ama küçük degil mi hareketlerini hissetmek iiçin ya sanki onun olduğu yer seyriyor
busu1 ozlemozdemir09 Bence çok fazla alan olduğu için suan zıplıyor içerde ultrason da bazen denk gelir onu hissediyoruz bende hep kayma hissederdim erken derlerdi
sahidetorun Ben de 13+5 teyim 2-3 kez seğirme hissettim dediğiniz gibi. Yorgunluk ve uyku haliniz var mı ? Ben yoğun şekilde yaşıyorum
tugbaa_sezercanak seymakca12 yaa aynıyız günü gününe çok merak ettim cinsiyetleri aynı mı olcak öğrenince haber verir misiniz