efnan34 Adetim gecikti dün kan verdim sonuç 2.30 çıktı ama hala adet olmadım acaba hayıt tohumu falan mı içsem troid değerim 5.85 çıkmış acaba ondan mı gecikti
seymakca12 efnan34 artabilir bekle hic bir bitkisel bisey icme gebelik varsa düşüğe veya tutunmamasına sebep olur en az 1 hafta bekle artış olacak mı kontrol et
123balci efnan34 Triot çok yüksek. Bi ara 4 olan değere hamile kalmaya engel demişlerdi. Kadın doğum Dr bişey demedi mi. Dahiliyeueye basvursaniz iyi olur
efnan34 aysesssk dahiliyeye gittim o zaman 5.25 ti doktor ultrason çekilmesi lazım dedi rendevuyu bir ay sonraya verdiler dün tekrar kan verdim yükselmiş
efnan34 123balci evet yüksek ilk gebeliğimde 11 di değerim doktor çok şaşırmıştı nerdeyse imkansız bu değerle hamile kalman demişti
efnan34 123balci şuan gebelik düşünmüyorum şüpheli bir ilişkim oldu o yüzden kan verdim ama yokmuş gebelik gebelik düşündüğüm zaman önce dahiliyeye gidip ilaç başlayacağım
aysesssk efnan34 yani bu durumda kalabilirsin hamile ama çok tehlikeli acil olarak ilaca başlatıyorlar gebelikte her zaman 2 buçuk değer istiyorlar canım
efnan34 aysesssk düzenli olmadığı için bsiey diyemiyorum ama genelde adet bitiminden 22 gün sonra olurum bugün 3. günü gecikmenin düzensizdir adetim ama hiç bu kadar uzun olmaz arası
dilekmom6 efnan34 ben tiroid kaynaklı olduğunu düşünüyorum gecikmenin. Benim de yüksekken düzensiz olurdu erken olurdum ben de.
dilekmom6 aysesssk kanda çıkmamış testte çıkması bir şey değiştirmez kan önemli. Test doğru olmayabilir
aysesssk efnan34 eğer çok erkense hcg değeri düşüktür o yüzden çıkmamış olabilir sen biraz daha bekle 48 saat sonra test yapmayı dene erken gebelik testi
efnan34 dilekmom6 sizde troidiniz yükseldigi zamanlarda psikolojik olarak çökük oluyor musunuz bnm sadece gebelikte yükseliyordu üç sene oldu doğum yapalı hiç böyle yükselmemisti