ctnrcyd kurabiyebiri ilk gebeliğin mi 🥲 öyleyse eğer bilmediğin bir şey olduğu için çok normal ama hepsi geçiyor yavrunu kucağına alıyorsun sonunda 🙏 sağlıkla doğsun büyüsün
Kkuubraa Hatice_ozbay şuan gün içerisinde 2 3 defa ağrı oluyor kasıklarımda ama o baskı hissi dünden beri hiç geçmedi
kurabiyebiri ctnrcyd evet ilk gebeliğim o yüzden ne oluyor nasıl oluyor anlamıyorum doğum yaklaşınca nasıl sancı oluyor vs takiplerimde hep bebek 3 hafta önden gidiyor diyo doktor ama bu doğum tarihini etkiler mi vs kafamda deli sorulaar
ctnrcyd kurabiyebiri biliyorum ben de oğlumda öyleydim son haftalarımda en ufak sancıda doğuruyorum diye milleti ayaklandırıyordum 😂 bu sefer neyin nasıl geleceğini biliyorum daha rahatım ilk sefer bilinmez bir yolculuk ama geçecek sabret 🥶
Kkuubraa Hatice_ozbay benim şuan o sıklıkta değil ama bazen dayanamıyorum gelsin artık diyorum hiç enerjim de yok herkes hareket yap normal doğum istiyorsan diyor ama o enerjiyi kendimde bulamıyorum
Kkuubraa Hatice_ozbay benimde açılmam olur inşallah genellikle yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum akşamları eşimle ama bu aralar enerjim sıfır