ulku_oyku Arkadaşlar detaylı ultrason için özel hastanelerde ne kadar ücretler bilgisi olan var mı Diyarbakır için soruyorum özellikle
melek_demhat ulku_oyku merhaba Silvan’da Vedat ozan doktor vardı şuan yeni klinik açtı kendine dün sordum 2500 gibi bir şey dedi muane 1600 dedi on numara ilgili doktor öneririm pişman olmazsın devlette bulamazsam doktor onerirse bende onun yanına gidecegim
ulku_oyku melek_demhat daha 14 haftalık ama hiç devlete bakmadım direk perinatoloji ye mi gideceğim sürecide açıkçası tam bilmiyorum
melek_demhat ulku_oyku bende 14 haftalığım dün sordum doktor risk olmazsa devlete bulmak zor dedi bu ayın sonunda sistemi açmasını rica edeceğim bakalım duruma göre
melek_demhat ulku_oyku Vedat hocayı araştırın derim hatta konuşun kendisiyle çok memnun kalırsınız istegrama Vedat ozan yazın Diyarbakır’da klinik
ejdh_ Ben sultan hastanesine gidiyorum muayene ücreti dışında detaylı ultrason için bende para istemediler
annecikuzucuk ejdh_ sultan hastanesinden memnun musunuz google yorumlarında hep iç karartıcı şeyler yazıyor. Diyarbakırda yeniyim bir türlü doktor bulamadım herkes başka bişey diyor 😓
ejdh_ annecikuzucuk ben doktorumdan memnunum ama hastanenin olumsuz yönü çok fazla kalabalık oluyor baya sıra oluyor annecikuzucuk