ync94 29dayım. Midemde ülser olduğu için mide koruyucu Lansor kullanımıma devam ediyorum. Tiroit ilacı içiyorum. Multivitamin içiyorum. Demir/folik asit içiyorum. D vitamini içiyorum. Magnezyum kalsiyum ilacı içiyorum.
240523 ync94 merak ediyorum tiroit varmıydı sizde benim ilk oglumda çıktı 3.5 yaşında hala kullanıyorum şuan 23 haftayım doktor devam edicen diyo tahlilde genelde 1 nokta 2 küsür çıkıyor bilemedim kalıcımı
ozgemommy ayseak_ Canım hangi marka kullanıyorsun devletin verdiği mi özel bir takviye olarak mı kullanıyordun demir ilacını
ayseak_ ozgemommy devletin verdiğini kulanıyorum Ferittin markası kırmızı beyaz bi kutu şehir hastahanesinde iyi bi doktor buldum doçent o yazmıştı
ozgemommy ayseak_ Devletin bütün demir ilaçları mide bulantısı yapıyor kendimi bildim bileli demirim düşük ve ilaç kullanıyorum kadın doğum doktoruma midemi bulandırdığını söyledim özel takviye önerdi şuan yine düşüklüğünden kaynaklı günde iki adet alıyorum hiç midem bulanmıyor orzax ocean microfer kapsül diye geçiyor bir doktoruna sor istersen uygun görürse bir dene
daenerystargaryen Star5823 D vitamini, demir ve magnezyum kalsiyum çinko kullanıyorum. Bu ay omega 3 e de başlayacağım. 💕
hatic1 Benim doktorum sidefer demir ilacı verdi hatta çoğu çevremde arkadaşlarım da kullanıyor ama özel bi ilaç birde imom takviye edici gıda haftada 2 şuanda ilk 3 ay hergun içiliyordu folık asit için birde arada ağrı durumuna göre magnezyum için magvital kullanıyorum
Star5823 oyayldz valla büyük bi irade ben fitil progestanı unuttuğum dozlarda bile tetikleniyorum panik oluyorum. Çok şükür hepsi geçici durumlar 🙏
Star5823 __cansu_ ya benim multide magnezyum varmış ama sanırım ihtiyacım var benim de yaa bilmiyorum aşırı besinsiz kaldım bu süreçte 6 kilo verdim
__cansu_ Star5823 canm aslında kilodan değilde kasılma gibi oluyodu günde bikaç kez resmen bi tarafa toplandıgını görüyodum kramp ağrı iyi geliyor magnezyum ben hamile değilkende içiyodum oram buram agrıyodu iyi geliyodu😅
Star5823 oyayldz benim vitamin olarak sadece bir tane var o da baya gerekli bana diye düşünüyorum çünkü yemek yeme olayı bitti bende aç aç dolanıyorum yediğim midemde kalmıyor. Diğer ilaçlarım da 2 kan sulandırıcı, bağışıklık baskılayıco ilaç, progestan vs
Star5823 elifademirci ben fitil olarak kullanıyorum ama benim bildiğim kadarıyla rahim ağzında problem yoksa erken haftalarda doktor gerekli görmeyince bıraktırır inşallah. Çok zor bi iğne biliyorum geçen seneki transferimde 15 gün kadar kullandım 2 doz kalça ağrısından duramıyorum yatamıyordum
Star5823 Kubra__mom ay enn iyisi zaten yemeklerle sebze meyvelerle beslenmek o dönemlere girmeyi çok istiyorum yemek yemeyi kana kana su içmeyi ne kadar özledim anlatamam
Kubra__mom Star5823 evet en önemlisi su içmek ben gebeliğimin başından şimdiye kadar 2 litre den az içmedim su içmek tüm vücudunu yeniliyor kanını bile temizliyor , yoksa günde bi öğün yiyorum bazen bebek senden alacağını alıyor
allyslife vrlnbht hayır, ciddi mide rahatsızlığı olmadığı sürece verilmiyor. Arkadaş belirtmiş mide ülseri olduğu için kullanıyor. Ben de mide ameliyatı geçmişim olduğu için 30. Haftada kullanmama izin verildi.
ync94 vrlnbht Ülserim olduğu için tedavi görüyordum. Ekstra başka ilaçlar ve şurup da vardı. Diğer hepsini kestik içmeyi. Sadece lansor hiç kesmedik. Ama her gün içmiyorum. Gün aşırı içiyorum.
esmanurumy 9haftadayım doktorum sadece bayerin vıtamınlerın hepsı ıcınde dahil olup folik asit yazdı boyle cıkolata kokuyor özel den 800 tlte aldım valla ınanmamıstım aile hekımıne de sordum cok ii takvıye yazdı dedı doktorun😂
ayem_ Ben demir ilacı 14.haftadan beri gynoferon kullanıyorum ama sağlık ocağının yaptığı son izlemde kan tahlilinde kan değerim, depolarım hep alt sınıra yakın. Bu durumda ne yapılması gerekiyor acaba, bu durumu yaşayan varsa deneyimini paylaşabilir mi🙏🏻
ayem_ Bir belimden kalcam ve bacağıma vuran kemik ağrım var, magnezyum kullanıp bu duruma iyi gelen varsa ilacın adını paylaşabilir mi🙏🏻
melikeoc ayem_ aynı şikayetle gittim bel fıtığı başlangıcı olduğumu öğrendim magnezyum diasporal verdi
Ezel04 Folik asit ilk 13 haftama kadar kılandım ondan sonra gynoferon demir ilacı, DECAVİT diye bir ilaç nalet olsun o ilaca yutana kadar gözlerimden yaş geliyor artık bu iki ilaç biti doktor gene nalet olasıca Decaviti ve vegaferon fort demir ilacı yazdı gene ayreten de d vitamini damlayı da arada bir kulanıyorum gına geldi vala hergün ilaç almaktan