ikiprensannesi___ fikretbaciniz sağlık açısından oylese dikkat et bacım ama onlar ne diye düşünme onlarmi bakacak olsa bile boşver ağzı olan konuşuyor
allyslife fikretbaciniz tabii ki zor aşkım, bu zorluğu en çok sen biliyorsun. Bu şartlar altında kimse bir çocuk daha düşünmez ve korunur. Sen yaşıyorsun neticede bu süreci. Kalkıp ısrarla söylenmesine fena gıcık oluyorum ben🤦🏻♀️
fikretbaciniz allyslife kız korunuyoruz adam benden daha dikkat ediyor istemiyor asla çocuk ama işte nasibi varsa oluyor demekki ama inşallah yoktur annemde beni rüyasında görmüş hamile diye
allyslife fikretbaciniz bunca korunmaya dikkate rağmen gebelik varsa da ya nasip diyeceğiz işte🫠 inşaallah mevsimsel bir gecikmedir dur bakalım🫠 ay annenin rüyasını hayırlı bir haber gelecek diye yorumlayalım, hamilelik diye yorumlamayalımm
beautiful_ fikretbaciniz hahaha kız kim ister gerçekten artık herşeyin her evresi zor ki spiral ile gebe kalanları da gördük
BloomingMama fikretbaciniz hoşgeldin umut bebek 😃 Fikret’in oğlunun adı umutmuydu ayyy 😃😃 aman dikkat 😁
beautiful_ fikretbaciniz valla yok olunca oluyor ben napıcam bilmiyorum hele bu gebelikten sonra ben yine 3-4 sene düşünmem belki daha fazla