ikizannesiasl elciiny belki bir sebebi vardır size söylememiştir . Ya da hiç risk almak istememiş de olabilir
elciiny ikizannesiasl ay ne biliyim sinir oldum zaten şuraya yazdığımdan beri, yazdım doktora az önce neden diye cevap bekliyorum
elciiny ilknurrr__ gebelik şekeri olan gebelere verilmezmiş belki o yğzden herkese bahsedilmiyordur bir kaç kişi panikletti beni burda yazdım doktoruma zaten şimdi neden diye
elciiny bsraM2 bana risk hiç bişeyden bahsedilmedi ki sorun orda neden oluyorum diye yazdım doktoruma şimdi
ikizannesiasl elciiny canım belki bizim doktorlarımız önemsememişlerdir belki senin doktorunun yaptığı doğrudur sinir olma ama iyi ki sordun aklında soru işareti kalmasın
tali15 elciiny bilmiyorum hiç bahsedilmedi o yüzden bi fikrim yok yarın kontrolüm var belki gerek görürler bilemiyorum ama şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür çıkmadı
elciiny tali15 benim yüklemeye karşı doktorum o yüzden yemek ve tatlı ile ölçüldü şekerim sonrasında bu konuşuldu
tali15 elciiny doğrudur,hiç stres yapmayın sonuçta doktorlar daha iyi biliyor her ihtimali değerlendirip söylemiştir mutlaka
ikizannesiasl elciiny keşke en başından sana anlatsaydı sebebini bazen doktorlar unutuyor bilgi vermeyi
elciiny ikizannesiasl ben zaten şeker ölçümüm var diye biraz gergin gittim açıkcası o anda sormayı unuttum iyi bişeydir diye düşünüyorum, halamda ikiz doğum yaptı onada verilmiş onun erken doğum oldu ama iyikide vermiş doktorum diyor
ikizannesiasl elciiny tabi ki iyi erken doğumlarda ciğer geliştirici hayati önem taşıyor kötü bir şey değil zaten . Sadece haftan daha erken ya biz de onu merak ettik neden diye belki bir sebebi vardır biz de öğrenmiş oluruz
tali15 elciiny bence de,sonuçta ikiz gebelik riskli grupta. Her hafta bile birbirinden farklı olabiliyor her şey göz önünde bulundurularak istemiştir
elciiny ikizannesiasl görüştüm az önce hiç bir riskim olmadığını çoğu ikiz gebeyede bunu yaptıklarını söylüyor yani tamamen önceden önlem almak için
elciiny tali15 sigarayı bırakamıyorum çünkü azalttım sadece ondan mı diyorum acaba bunu erken uygulamak istedi