pamuksekeer Ayy kızlarım sonlara geldik kontrollerim sıklaştı en son 33+1’di gittiğimde şimdi 35+1 olduk sonraki kontrol sizce 2 hafta sonra mı olur yine yoksa haftaya çağırır mı🙈 bilen bilir bebeğim iri olduğu için haftasından önde gidiyordu şekerim yok bu arada ama doktorum kesmemi söyledi inşallah haftasını yakalamıştır şekeri unu bıraktım dua edin lütfen
beautiful_ pamuksekeer diyet yaptıysan düzelmiştir 35 sonrası haftada bir oluyor ama doktordan doktora da değişiyor
allyslife pamuksekeer inşallah haftasını yakalamıştır canım. Ben 30′da gittim 32-34-36 sonra 37-38-39-40 diye planladı. 36′da da görmek isteyebilir, her şey yolunda ise 37′de gel diye bilir son kez uzun aralık isteyebilir ya da 10 gün sonraya gün verebilir 2 hafta uzun olduğu için. Ama mutlaka sonrasında haftada bir görmek ister.
lokismommy pamuksekeer inşallah haftasıyla uyumludur aşkım bende geçen cuma gidecektim eşim rahatsızlandı gidemedik yarın kendi doktoruma gidicem inşallah benimki de haftasına yaklaşmıştır ya da uyumludur sana da bol bol dua ediyorum 💖
pamuksekeer kalbimdekiminik lokismommy allyslife Kızlar sıkıntı yok haftasıyla uyumlu 2 hafta sonra çağırdı tekrar normal doğuma müsaitsin dedi ama ben bekleyebilir miyim bilmiyorum genel olarak geç haftada oluyor ya o kadar da beklemek istemiyorum ya korkuyorum hem bir şey olur diye ama doktorum normal yaptırmaya ısrarlı🙄😬
allyslife pamuksekeer oh çok şükür maşallah, kaç kilo şu an? ay saçmalama, sağlık riskin yoksa bekle tabii ki, doktorunu dinle🤦🏻♀️ bir şey olsa, doktorun riske atmaz zaten.
lokismommy pamuksekeer maşallah çok şükür🧿aşkım kilosu vs her şeyi normalse bebişin keyfine bırak bence süreci🥹
kalbimdekiminik pamuksekeer gözün aydın canım normal doğurmak varken neden sezeryan olcaksın ki kaç kilo bebiş
pamuksekeer allyslife çok şükür sağlık riskiyle ilgili bir şey demedi 2 hafta sonra gidicem tekrar 😬🥰
BKZ pamuksekeer benim de 3 hafta önden gidiyor şeker var tabi 34 de gittim 36 da gel dedi sonrasını bilmiyorum sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏