esraede tugba_okmen özlem öz gibi bizi meraktan öldürdün burda 😂😂 sağlıkla kucagına al inşalllah prensesi çok sevindim ❤️
hurremsultann_ tugba_okmen erkek diyenler neye göre dedi bilmiyorum 😁 hayırlı evlat olsun inşallah ❤️
tugba_okmen hurremsultann_ benimde bir kızım var erkek olsun çok bekledim ama ikinci prenses nasip etti Allah 🫶
hurremsultann_ tugba_okmen tugba_okmen hiiç canını sıkma benim 3 ten sonra oğlum olcak inşallah 🥹 Herşeyin vakti var
mirbusra tugba_okmen 16 kesin olur ztn cnm erken hafta olsa belki anlamayız ama burda bebek masllah baya büyümüş bacak araları bomboş
mirbusra tugba_okmen sağlıkla gelsin cnm ,🤍 hiç üzülme 2 kızdan sonra oğlum oldu benimde bı daha kine nasip olsun inşallah
nurbus1 16 hafta çok erken detaylıya kadar bekleyin derim detaylıya kadar ben ve çevremde 3 kisi olacak şekilde yanlış bilindi ha fetal yaptıysanız o başka ama o bile yanılabiliyor detaylı en neti
tugba_okmen nurbus1 yok fetal yaptırmadım doktor 16.haftam da yüzde yüz kesin kız dedi öylelikle ögrendik 😀