yaagmurada 15+5 teyim hala cinsiyeti öğrenemedim. Zaten 2 dk duruyoruz muayenede onda da göremedim diyip geçiştiriyorlar….
hasret77 yaagmurada valahi en son gittiğimde o kadar heycanlıyım ki cinsiyeti sormayı bile unutum. Bide bi kaç gün geride deyince artık hiç bir şey kalmadı aklımda. Devlet Hastanesi cidden 2 dk bakıp yoluyorlar hemen 😢
cuteregina yaagmurada Fetal dna ile cinsiyeti öğrenmeme rağmen teyit etmek için sordum devlet hastanesinde emin olamadım söyleyemem dedi maalesef cinsiyet için özele gitmek mantıklı
Rojdiyebiri yaagmurada bana özeldeki doktor 11+3 de erkeğe benziyor demişti sonra ümraniye eğitim araştırmaya ikili tarama testine gitmiştim 12+4 de perinatoloji bölümüne orda sordum 2 doktor da bu bebeğe nasıl erkek demişler kızın olacak dediler benim sevincimle onlar da çok sevindi sanki yakınım gidilerdi 😅 sonra da ben onlara güvenmeyi seçtim 15+2 de cinsiyet konusunda çok güvendiğim özel hastahanenin bi doktoru vardı yine o adam çok erken cinsiyet söylüyor 12 haftada falan cinsiyeti doğru söylemesiyle ünlü bizim pendikte o da kız dedi ve netleştirdik🥹🤭.
yaagmurada hasret77 Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar ki bana test bile yapmadılar demir, b12 vs eksiklik var mı yok mu diye. 2-3 kere söyledim erken dediler artık bende bıraktım sormayı
esmz Canım 17. Haftada öğrendim ben. Bebek gosterirse söylüyorlar bence belki pozisyondan kaynaklı görünmemiştir senin
yaagmurada esmz Bilmiyorum ki neden göremediler 😭 ilk gebeliğimde 13.haftanın başında öğrenmiştim 1 gün sonra 16.haftaya giricem hala bilmiyorum 😔 Ama şöyle düşündüm belki kızdır o nedenle geç anlıyorlardır emin olmak için söylemiyorlardır
yaagmurada cuteregina Kesinlikle özel hemen söylüyor bende bugün en azından bi tahmin yapsanız dedim. Bu makineler çok eski görmek çok zor detaylı ultrasonda ancak söyleyebilirler dedi. Detaylı ultrason da 20li haftalarda yapılıyor. Özelin makineleri iyi olduğu için hemen söylüyorlar
hasret77 yaagmurada kaç hastalıksın. Benim 13 haftada başladı demir b12 ve d vitaminine. Kan testi yapmasa bile vermedi lazımdı aslında
yaagmurada Rojdiyebiri perinotoloji dediyse doğru olmama ihtimali düşük bence ☺️ erken öğrenmişsiniz aslında kesinleşmesi için beklemişsiniz ben tahmine bile okeyim 🤦🏻♀️
annelikoo yaagmurada 12 de göremedim tam emin değilim dedi 16 da net söyledi şehir hastanesin de belki görmemiştir
yaagmurada hasret77 15+5 haftalığım demir verdi ama benim 2.hamileliğim olduğu için oradan bilgim var 12 hafta dolar dolmaz ocean mummy ve ocean d vitaminine başladım. İlk gebelikte özele gidiyordum o zaman ki doktorum bunları vermişti. Ve özelde düzenli tahlil yaptırıyorlar. Devlette doktor hiçbir takviye ya da tahlil zahmetinde bulunmadı
yaagmurada bymiraymom Valla en iyisi benim şu an sigortam yok eşimin de yok. Sigortamı yaptırıp özelden devam edicem bende şimdilik mecbur devlete gidiyorum çünkü sigortasız ek ücret alırlar diye düşünüyorum
SuEr_Tu1512 yaagmurada 13 ve 15te görememişti daha doğrusu bacakları kapalı göremiyorum demişti bende kız diye düşünüyordum 17de erkek dedi🤷🏻♀️
hurremsultann_ yaagmurada yanıldınız bana tam 2 doktor baktı perinatolojide ikiside female dedi aynı odada ayrı iki doktor ama bebeğim erkek🤗
bymiraymom yaagmurada bir gidip sorun hamilelikte sigortanız oluyor diye biliyorum bizim de sigortamız yoktu o zamanlar çünkü ama baktım sigortadan yararlanabiliyorsunuz dediler
2poncik yaagmurada hamileyken anne sigortası yapıyorlar benimde ilk hamileliğimde sigorta sıkıntısı olmuştu danışmadaki söylemişti hemen yapmıştı
yaagmurada cnurdmrhnn Fetal dna da kesin belli oluyor ama ücretleri yüksek diye ben hiç yaptırmayı düşünmedim, sigortam da yok daha da çıkardı fiyatı. İnşallah siz sonuç çıktığında öğreneceksiniz 💕
yaagmurada Luise hep aynı pozisyonda olabilir mi 1,5 hafta önce gittim, bugün gittim bir de perşembeye randevu aldım başka doktora oda olmazsa umudu kesicem artık ya da özele gidicem
cnurdmrhnn yaagmurada benim çocuğumda ense kalınlığı çıktı bende ondan mecbur yaptırdım devlette veya şehir hastanelerinde kesinlikle yapılmıyor