Mimozammm Kızlar merhaba bugün 12.Haftamıza girdik ancak folik asitim Bitti iki tane daha kaldı yeni bir kutu alıp almama konusunda kararsızım bildiğim kadarıyla üçüncü aya kadar kullanılıyor . Bir de geç başladım sekizinci haftamda falan. Sizler Kaçıncı haftanıza kadar kullandınız ?
Senayerva Mimozammm bende 12 haftalık gebeyim doktorum folik asit bittiği zaman bırakıp vitamine başlamamı söyledi bence ilk 3 ay önemli diye biliyorum
Sevcanesme Mimozammm canım 5 haftamda başladım kullanmaya 11 de bıraktım daha iki tanede vardı içinde ama içmedim bence sende içme Doktorum kutun bitince başka alma dedi başka vitamin
GuelGltkn ben 5 haftalikken basladim ve suan 13 haftadayiz paket bitmek üzere ondan sonra doktor sanirim baska vitaminler veriyo bidahaki kontrolde
Mimozammm GuelGltkn ya ben maalesef geç başladım ve şimdi erken bırakırsam bir şey olur mu diye tereddütteyim
etugce Ben 13 de bıraktım, mutivitamine geçtim ama bir arkadaşıma doktoru 12 de bıraktırdı. Kişiden kişiye göre değişiyor bebeğin de kemik durumuna bakıp yazıyorlar genelde multivitamini doktoruna bi danışıp bırak bence :)
Mimozammm etugce haftaya doktor kontrolüm var canım kutum da bitti artık almayacağım heralde gidince sorayım
Mimozammm Senayerva canımm biz de 12+0 olduk haftaya doktora gidince sorayım o zaman bir kaç gün kullanmasam bir şey olmaz heralde iki günlük hapım daha var
Nesliiiiiiiii Yasemincifci merhabalar ben folbiol kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım şuanda da 5+1 gebeyim markası farkediyormu bu folik asitlerin?
Mervednr Mimozammm canım ben imom kullanıyorum doktorum 9 ay boyunca kullanacaksın dedi. Sanırım vitamin ve omega var diye sonuna kadar kullanıyorum.
mertinannesii Nesliiiiiiiii bnde onu kllnyrdm ama doktr bna dozu yksek onu kllnma dedi foliidays aldrdı