ilkimm34 Arkadaşlar sabah nst ye girdim 37.5 im bugün pazartesi planlı doğum olcak ama bebeğimin nabzı hep 160 ve üstü seyretti normalde çok hareketli zaten ama doktorum akşam tekrar nst ye çağırdı böyle bir şey neden olur yaşayan var mı
nurellaa52 ilkimm34 benimkinin de hep nabız yüksekti o yüzden normal doğum yapamadım iki kere serum verdiler nabız yine yüksekti o yüzden sezeryana alınmıştım
ilkimm34 nurellaa52 canım benimde sezaryen olcak pazartesiye planlamıştık şimdi böyle olunca merak ettim neden yüksek acaba diye
merveboran nurellaa52 normal doğuma engel bir durum mu benim bebeğimin de hep yüksek çıkıyor doktır normal diyor
nurellaa52 ilkimm34 korkulacak bişiy değil demişlerdi bana en ufak bi sancı varsa bile yükseliyordu bebeğe bağlı yani bebiş heyecan yapıyor
ilkimm34 allyslife ya evet o da olabilir şimdi de alt kısmıma iğne batar gibi ağrılar saplanıyor ilk gebelik hiç bilmiyorum da belirti falan
allyslife ilkimm34 keşke doğuma hazırlık eğitimi alsaydınız hastaneden🥲 34′teyim, iğne batması/ elektrik çarpası hissi bende de sık sık oluyor, bebek rahim sinirlerine baskı yapıyor dedi doktorum.