diloslili kızlar bugün ovitrelle 14.gün testlerim silikleşmişti ve dünden itibaren koyulaşmaya başlamıştı. bugün de baya koyulaştı gibi sanki. aile hekimine gittim kan verdim ama sonuç yarın çıkacak ama regl olcakmışım gibi ağrım var iki üç gündür normal midir. korkuyorum ağrıdığı için (https://mutluresim.com/images/2026/09/01/e35SfL.jpeg)
mervedurman diloslili bende kızıma çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım 14. Gün silik çizgi çıkmıştı şuan 2 buçuk yaşında 2. Ye oğluma 8 aylık hamileyim bence var gibi 😊
Prensesannesiii_ diloslili hayırlı olsun canım sağ sağlım kucağına alırsin insallah İğneyi ne kadara aldınız acaba
Miracle_1 diloslili bence var gibi inşallah pozitif çıkar kanda da belirtiniz var mı bir de 14. Günden önce de yapmış mıydınız
diloslili Miracle_1 çok bi belirtim yok karın ağrım çok var kasık ağrılarım oluyor tek taraflı bir de göğüs uçlarım aşırı acıyor onun dışında sanırım yok. bir de belirti mi bilmiyorum çok fazla sivilcelendi yüzüm
diloslili mervedurman yaa inşallah vardır teşekkür ederim 🥰 Allah evlatlarınızı size bağışlasın uzun ömür versin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
291229 Kızlar benim 12. Günüm bu gün gebelik testi yaptım çok hafif silik bir çizgi çıktı yalancı pozitif mi bilmiyorum nimo test güvenilir mi
rumeysa_5567 diloslili ayyyyyy benimde aynısııı cıkmıstııııı,gözün aydın canımmm inşAllah sağlıklı artar🩵🩵🥰
diloslili rumeysa_5567 inşallah canımmm çok teşekkür ederimmm yalnız birkaç gündür regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor sende de oluyor mu. doktoruma da sordum şimdi bakalım o korkutuyor biraz. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız ikimiz dee 🥹
rumeysa_5567 diloslili evet bende oluyordu 14-15. günlerde ama bu ara bi sıklaştı bende korkmuyorum değil yani inşAllah sağlıcakla alırız 🥰🫶🏻🩵