niiloyy Benim de 10 gün sonra detaylı Fetal verdim temiz çıktı bugün doktoruma kontrole gittim orda da bir sıkıntı yoktu ama aynı sizin gibi o kadar korkuyorum ki sabah hastaneye giderken eşime söyledim yani bebeğimizi göreceğiz diye mutlu gitmek istiyorum ama stresten korkudan mümkün olmuyor benim birde ilk bebeğimin kalbi durdu o da çok etkiledi.Hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle ben ve benim gibi olan bütün annelere dua ediyorum sağ Salim alırız kucağımıza inşallah
sevomom niiloyy benimde daha önce 7 haftalık civarı kalp durması sonucu bir düşüğüm oldu sanırım onun travması hala duruyor, her doktora giderken iyi mi diye düşünmek yoruyor beni de maalesef inşallah sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza alırız bebislerimizi 🫶🏻
yg55 fyzz7 normalde hiç birini yaptırmamıştım sadece detylı yaptırdım ama detaylı da sorun görünce fetal yaptırdım 21 haftada
Perim2 sevomom evet malesef canım geçen sene yaşadım bebeği kaybettim bu sene yine hamileyim fetal dna yine temiz doktoruna endişeleri anlattım malesef yüzde yğz değil hiçbir şey dedi fetal temizdi kromozomsal bir eahatszılk yoktu ama organlarda ciddi sıkıntı vardı benmde çarşamba detaylı inanın korkuyorum çok 🤲🏻🙏🏻ama doktorum çok olumlu hep aynı şeyi yaşayacağım anlamına gelmez dedi bir de asıl gerçek Allahın takdiri risk hayatta hep var
sevomom Perim2 kaç haftalıkken kaybetmiştiniz , inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz ya hep dua ediyorum 🙏🏻 sizde gönlünüzü ferah tutun lütfen iyi düşünelim iyi olsun 🌸
Perim2 sevomom 20 haftalıkken 🥹🤲🏻amin canım inşaşlh sağlıklı bir kızım var bir kız daha bekliyoruz 🤲🏻💗doktorum önceki için rastlantısal dedi yarın detaylı usg var sağlıkla kavuşalm