hdyeycll_ merve542 Anladım yapılmasında bi sakınca yok sanırım normal doğum bekliyoruz dedi doktor bebeğin gelişimide iyi dedi daha ne kadar bekleriz bilmiyorum
ayse_l06 merve542 bende çevremden hep duyuyorum ama dediğiniz gibi alakası yok bebislerin cani ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar kiz erkek fark etmiyor
yeliz1923 merve542 Bende öyle zannettim yürürken bacak aram ağrıdı sancı girdi ama ne gelen var ne giden
beyzanuryigitkamur 22 eylül tahmini doğum tarihi 37 haftalık olduk sancı nasıl bir şey onu bile bilmiyorum belki yalancı sancılarım oluyor ama ben anlamıyorum biri anlatabilir mi sancıyı
seherxxx 24 eylül dedi doktorum heyecan bastı iyice 3 kilo olmuş bakalım. Hepimize sağlıklı su gibi akıp giden rahat doğumlar olsun inşallah
african merve542 38+4 olduk. Gelmesine dair pek bi belirti yok. Hala da makat geliş.. 39+3 e kadar beklemeyi düşünüyoruz, yine dönmemiş olursa 40 bitmeden sezaryan planlıyoruz. Hayırlısı. Bütün Eylül annelerine hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun 🌿🥹
Papatyam02 merve542 güne gün aynıyız şuan sızle son gunum 12 eylul o gun randevu var bakalım ne zaman gelcek bnmde kız hemde ıkıncı 😊 saglıcakla alalım ınsallh kucagımıza
ustbshll merve542 33+3 ikizlerim olucak inşallah doktorumuz aylülde bekliyor erken geliyorlarmış genelde inşallah vaktine yakın gelirler ama Eylülede hazırlıklıyız sağlıkla gelsinlerde 🤲🏻🥰🥰