Merhaba kızlar ben elendim Allah herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip eylesin isteyen herkese de evlat nasip etsin❤️ Sabah evden çıkarken Meryem ana oyunu suya koydum dualarımı üzerine okudum çıktım :)
39+5 de sabah 9 gibi vajinal fitil ile doğumum başlatıldı gittiğimde 1 cm açıklığım vardı. Ntsye bağlandım saat başı ve ufak ufak beni rahatsız etmeyecek sancılarım başladı. Ben fitili aldım kahvaltımı yaptım ve sürekli hareket etmeye başladım yürüdüm squat yaptım ilerki saatlerde pilates topuna çıktım bir yandan da sürekli inşirah süresi okudum zikirmatğimle :) bana suni vermediler güzel ilerliyor diye akşam 5.30 gibi suyum geldi ben bacak esnemeleri yaparken. Tekrar açıklığıma bakıldığında 4 cm’e ulaşmıştık ve komple suyum patladı bu muayene esnasında. Sonrası sancılarım artmaya başladı . Benim acı eşiğim aşırı düşük başım ağrısa oturur ağlarım 😄 4 cm den sonra sancı çektim diyebilirim kendimi sıcak suyum altına attım ve sancıları öyle karşıladım bir süre ve 7 cm olunca doğum haneye alındım saat 7 yi geçiyordu ebe doktor beye sancılarımın çok sık ve uzun sürdüğünü söyledi 2 sakinleştirici ve bi ilaç verildi bana hemen sancım daha kısa sürdü ilaçlar sayesinde. o esnada ne oldu anlayamadan 3 sancıyla beraber 10 cm e ulaştım takatim kalmamıştı beni sezaryene alın yoksa doğurmam bakın dediklerinizi yapmam diye bağırıyorrdum😅 doktorum geldi ıkın dedi ıkındım ama yapamadım kafa ileri gitti tekrar içeri kaçtı. 2. De nefesimi tuttum ittim kafası çıktı. 3. De hoppp küçük bebeğim geldi 🥹🥹Saat akşam 7:22 de bebeğim göğsüme düşmüştü 🥲 2 saat sancıyla doğum yapmış oldum benim bedenim için fazlaydı ama şuan geçti gitti diyebiliyorum :) ben yaptıysam herkes yapar bizim geniş ailemizde tek vajinal doğum yapan kişiyim başından beri ben vajinal doğurucam diye beynimi bedenimi buna hazırladım kendinize ve bedeninize güvenin Allah hepimize bunu yapabilecek güç vermiş😇 Şuan bebeğim 20 günlük ve onları görünce ne değişen bedenimizin ne yorgunluğumuzun bir önemi kalmıyor ❤️