mercimektanesibebisim şimdi süreç bende aynen şöyle oldu; onuncu haftaya girdiğimde alt çene tam ön diş (ısırma dişleri var ya orası, daha önce ikisine kanal yaptırmıştım) sızlamaya başladı ben birkaç gün geçer sandım hatta koca bir cehaletle hiç sorgulamadan majezik gargara yaptım (sakın yapmayın hiçbir hekim önermiyor ) geçmedi.. tuzlu su gargara yaptım geçmedi en sonunda soluğu diş hekiminde aldım diş hekimi dişimi anestezi uygulamadan açtı içerden enfeksiyonu çıkardı zaten öyle bir enfeksiyon olmuş ki açılır açılmaz ben hissettim dışarı çıktığını.. sonra temizledi yıkadı kapattı iyi olacağım derken bir daha aynı diş başladı ben bir daha gittim bir daha aynı işlemi yine anestezisiz yaptı ağrılarım bana mısın demedi geçmedi daha beter oldu en son bir gece acillik oldum acildeki doktor da antibiyotik ve parol yazdı kullanmazsan bu acı ve stres bebeği daha çok yorar ve enfeksiyonu tedavi etmezsen daha kötü sonuçları olur diye beni ikna etti, böylelikle ben antibiyotik ve parol kullanmaya başladım ama öyle bir enfeksiyon olmuş ki normalde 1000 mg antibiyotiği ne için içsem ertesi güne iyi hissettirirdi inanır mısın son antibiyotik bitince benim acılarım dindi tam anlamıyla.. daha sonra diş hekimi tekrar açtı dişimi tekrar temizledi ve bu süreçte ben 12. Haftama girmiş oldum yani iki hafta boyunca acı çektim, kadın doğum doktorum antibiyotiği duyunca direkt kullan dedi zaten onun onayıyla da rahattım bir tık 12. Hafta kontrolümde de bana bir kagıt kaşeledi verdi mecbur kalırsan artık implanta kadar yaptırabilirsin dedi.. size tek tavsiyem geciktirmeyin, ihmal etmeyin ben ağrı başlayınca yol alsaydım o kadar acı çekmeyecektim belki de .. Allah şifa versin 🌸🙏