kuzuc 26+2 geceden beri uykudan uyandıracak şekilde mide yanmam ve kusmam var. Sabah ishalde gördüm anlamadım hastamıyım yoksa gebelikle alakalı bir durummu.. Nasıl geçer bu mide yanması😖
beautiful_ kuzuc ben salatalık ve dondurma ile geçiriyordum özellikle kışın iki günde bir büyük kap dondurma yiyordum
eda_dmrg kuzuc doktorum bana eğer ishal eşlik ediyorsa kusmaya bu gebelik bulantısı değil diyordu acile gidin isterseniz
BKZ kuzuc neler denedim hiçbiri işe yaramadı doğal şeyler gaviscon şurup falan hep boştu midem cehennem gibi yanıyordu nexium 20 mg hayatımı kurtardı
miryamna kuzuc ben çerezzanın patlamış mısırıyla idare ediyordum sonra mide yanmam geçince bulantı kalınca limonu tuzlayıp yiyodum
NaimeYilmaz Bulantı sorunu için son blog yazımıza da göz atabilirsiniz. 🌸 https://www.mutluanneleriz.com/hamilelikte-bulanti-ve-koku-hassasiyetiyle-basa-cikmanin-dogal-yollari/
dalyaluna35 beautiful_ kesinlikle cok ise yarıyor bunlar, soğuk süt diyorlar ek olarak bana dokunduğu icin denemedim. Rennie duo şurup ise yaramazsa gaviscon deneyin @kuzuc bulantı icin de tuzlu şeyler, ben genelde biraz peynir ekmek yiyordum iyi geliyordu
filizhelin Benimde inanılmaz mide bulantım var kısmen mide yanması salatalık yiyorum iyi de geliyor ama yarım saat sonra Bidaha aynı 11+1 🥹
emosland filizhelin bana o hiç iyi gelmedi kuzum ya 11+4 ne yaparsam yapayım bana mısın demiyor 🥹geçmesi için bekliyorum hep
mom28_ kuzuc Gaviscon ve soğuk süt içtim kutu kutu 20 haftadan 31 haftaya kadar yandı her gece hiç boş gece geçmedi saatini biliyordu sanki uyumak uzanmak ne mümkün gözümden uyku akarak oturup beklerdim ağlayacak duruma geliyordum yanma şiddetiyle kusardım çoğu zamanda
0209almira kuzuc 34 hafta gece siddetli bı mide yanmasıyla uyanıyorum sabha kadar mide bulantısı karın sertleşmesi mide bulantısı yaşıyorum ne yapsam boş geçmek bilmiyo gaviskon da işe yaramiyo
hicranguvenaks 0209almira 35. Haftaya girdim son bikac haftadir mide yanması beni de mahvetti gaviskon başta iyi geliyordu artık o da işe yaramıyor mecbur dayanicam doğuma kadar🥹
filizhelin emosland herkese iyi gelmiyormuş evet bende sizdenim sadece geçmesini bekliyorm🥲 Ama 12.haftada mide bulantısı bitiyormuş sizinde az kalmış umarım geçer hemen 🤲🥹
emosland filizhelin gün sayıyorum her sabah umutla uyanıyorum bitecek diye..Ben mahvoldum ya kusmam yok denecek kadar az sayıdaydı ama bulantı hiç ama hiç geçmedi akşam bulantı ile yatıyorum sabah bulantı ile kalkıyorum o derece🥹
filizhelin emosland ayy yaşadıklarımı yazmışsınız bende aynı durumdayım özellikle akşamları huzursuz eden mide bulantısı yaşamayan bilmez 🥲 Ben dayanamadığım için ara ara hastaneye gidip serum alıyorum rahatlıyorum sizede tavsiye ederim