elifbsraaa1 Kızlar adetim 4 gün gecikti. Freely kaset test aldım ama böyle silik bi çizgi çıktı 5 dk sonra.
elifbsraaa1 aykutyesim yani bende güveniyorumda geri çekilme yöntemi oldu küçük bebeğim var istemediğimiz için, gecikince bi kaset yapayım dedim inanasım gelmiyor 😂
elifbsraaa1 kbsnn Birtek bu çok pahalı olan doğru çıkarıyor heralde adını unuttum çoğu yalancı pozitif
aykutyesim elifbsraaa1 hmm kaç aylık bebeğin, gönlünce olsun inşallah zamanında olması en iyisi canım
kbsnn elifbsraaa1 bende bi tane almıştım p ile başlıyordu 365 tl vermiştim geçen sene yalancı pozitif vermişti aşırı sinirlenmiştim en iyi her zaman awox hiç yalancı vermiyor birde bende Ovulasyon testinin içinde çıkan innovita hiç yalancı vermedi
elifbsraaa1 aykutyesim yani bel fıtığı ameliyatı oldum doktorum birşey demedi ama 2 sene olmaması gerek gebelik 😞 11 Aylık
elifbsraaa1 gamzeakarsu17 sağlık ocağım 1 buçuk saat uzakta burada da gidemiyorum sıkıntı ediyorlar başka yerden gelince, haftaya pazartesi anca giderim heralde