2princessmother Kızlar selam 🥹🙄 kızım 3 aylık regl gecikmesi sonucu test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim beta 30.62 🤦♀️🤭 Varmı bu değerle öğrenen
fikretbaciniz 2princessmother korunmuyor muydunuz yada meyle korunuyordunuz benimde ikizler 8 aylık ama ilk oğlumdaki gibi adet olmama 2 gün gar ama belim çok ağrıyor
bambitoo_ 2princessmother 24.42 ile öğrenmiştim ben ama diğer bebeğiniz çok küçük Allah yardımcınız olsun
2princessmother elifsn23 hayırr korunuyorduk 🤣🤣 süpriizz dünden beridir sersem gibiyiz eşimle mala döndük resmen 🤦♀️🤣🤭
2princessmother fikretbaciniz korunuyorduk canım 🤦♀️ çokta dikkatliydik yani nasıl olduu bilmiyorum her birliktelik sonrası korunmamıza rağmen hemen kalkıp vajinal duş alıyordum nasip kısmet ötesi yok ne diyeyim şaşkınım 🥺
2princessmother ceylinnn__ nasip kısmet canım üzülmüyorum nasip eden Allaha şükürler olsun vardır bildiği diyorum 🙏 3 bebeğim de küçük ara yaşları az ama geçecek inanıyorum zaten ikisi kreşe gidecek 🤭🤣
elifsn23 2princessmother hadi bakalım hayırlısı 😂 şaka bir yana korunmaya rağmen olduysa vardır bunda bir hayır
ggulsen 2princessmother ben 13ken öğrendim testte silik pozitiflik vardı şuan 7haftalığım size de hayırlı olsun 😅
Kalbimde 2princessmother canım bende 3 aylıkken hamile kaldım şimdi 7 aylık olduk bakalım nasıl bir durum bekliyor bizi hunş takıp gezecek miyi yoksa prensesler gibimi olacağız 🤣🤣
2princessmother Kalbimde 4 yaş 2 yaş 3 ay ve yeni hamilelik 🤣 prenses miyim sen düşün bacımm (bu arada henüz tam 4-2 yaşına girmedi kızlarım biri kasımda biri aralıkta girecek)