sudee13 sudee13 süt sağma makinesi hakkında yorum yapmak isterim.bence bebeğinizi emzirmek konforunda iseniz ki zaten emzirmek bana göre daha konforlu sağım yapmak konusunda, manuel makinalar çok iyi oluyor neden derseniz ben acura markanın aldım biberonlu küçük kullanışlı bir üründü. Önermemin sebebi ilk doğumdan sonra süt kanallarımız yeterince açık olmuyor haliyle bebekte güçsüz daha yeni dış dünya ve emmeye alışıyor bebek güçsüz emerken bide sizin sütünüzün kolostrum olması sebebiyle biraz zor geliyor benim memnuniyetim manuel pompanın süt kanallarını açmada aşırı iyi olması. Tabiki elektrikli olanıda yenidoğan küvözde süt yetiştirmek icin almıştım. İkiside gereklimi bence evet ama emzirme konforu daha iyi bana göre süt sağmak sandığımız kadar kolay olmuyor benim deneyimlerim ve önerilerim bu şekildeydi ♥️
sudee13 hunilii bende şu peluş tulumlardan alıcam hastaneye falan giderken altını da orta kalınlıkta giydirip
who Benim kafamı karıştıran şey böyle görece küçük şeylerden ziyade büyük parçalar. Bebek arabası, Puset, auto koltuk falan. Onları seçebildiniz mi? Çok fazla seçenek yok mu ya
sudee13 who çok seçenek var bide hangi marka da kullansan hepsi haddinden fazla pahalı ben e bebekten çok kullanışlı bir bebek arabası aldım tek hamlede kapanan fonksiyonları çok olandan memnundum
nsrnht zehraclk0 20 haftalığım karnım 7 aylık gibi çıktı yürümekte nefes almakta zorluk çekiyorum ondan 1 günde yapamıyorum ben sende ağırlaşınca zor olur diye dedim🌸
sudee13 sudee13 who kendim araç ile heryere gidiyorum benim için bebek arabası sonradan aktif kullanacağım biseydi o zamana kadar da zaten bebek büyüyor bide puset bebek arabasının içine koyuluyordu problem olmadı