karyarzgr runzoo güzel kitap ben sevdim umarım sende seversin bende listeye mart menekleşelerini ekleyebilirim sarah jio tüm kitaplarını önerenler de oldu sırayla bakalım 🌸 Keyifli okumalar bu arada ne çok kitap okumayı seven annemiz varmış ❤️
runzoo karyarzgr bende öneri ile aldım. Canan Tan ve Ayşe Kulin kitaplarını çok severek okumuştum. Sarah jio kitaplarının da kitap akıcılığı bu iki yazara yakın olduğu için önermişlerdi. Şuan Mart menekşelerini keyifle okuyorum. 😊
ctnrcyd karyarzgr benimki de 12-2 arası uyuyordu bugün inat etti uyumadı 😂 akşam erkenden uyur otururum ben de başına
fnablaoluyor karyarzgr mükemmel hizmetçi hizmetçinin sırrı hizmetçi izliyor hizmetçinin düğünü 4 seri ve yalan olmasın 2 günde bitirdim edebi yönü yok akıcı ve çok güzel bence gece yarısı kütüphaneside güzel
karyarzgr fnablaoluyor hizmetçi Ekim de okunacaklar listesine ekledim diğer serileri okur muyum bilmiyorum ama hizmetçi kesin seversem serileri de devam ederim
karyarzgr runzoo Canan tan da çok severim ama favorim henüz bir kitabını bitirmiş olsam da yıllardır Kristin Hannah kesinlikle tavsiye ederim
fnablaoluyor karyarzgr aşk ağır tarzda betimlemeli kitaplar seviyorsanız jack london öneririm bende şimdi kızım anaokuluna başlıcak onu bırakınca günde 4 saat vaktim olacak bir sürü kitap almayı düşünüyorum marta ikinci doğuma kadar 2 günde bir kitap hedefliyorum eğer beni sararsa ben film gibi bir günde bitiriyorum ama eğer sarmazsa uzayıp gidiyor
karyarzgr fnablaoluyor bende sen gibiyim sararsa en kötü 2 günde bitiyor o kitap tablet vs varsa tabletten de okuyabilirsin ben bazılarını o şekilde bitirdim
karyarzgr ctnrcyd ay bizimkinin gündüz uykusu da yok yaş 7 olunca sabah 7 uyanır en geç akşam 9 uyuyor 😂
happybus7 Benim tarz şu an biraz farklı ama olsun 😂 şu an aktif olarak dramsız disiplin kitabını okuyorum. Öncesinde de iyi aile yoktur kitabını okudum. Araya 1-2 roman ekliyorum. Otostopçunun galaksi rehberi serisine başlayacağım bu kitap sonrasında ✨
cerencyz happybus7 aa iyi aile yoktur kitabına ek olarak iyi toplum yoktur kitabını da önerebilirim ben onu da çok sevmiştim
karyarzgr happybus7 olsun tarz herkese göre değişkenlik gösterir önemli olan kitapları sevmen okuman severek okudukların olursa sıkıcı olmayan sürükleyici bende listeme eklerim denemiş olurum 🌸
cerencyz karyarzgr mutlaka dene ben de Kristin Hannah çok duymuştum hiç kitaplarını okumadım elimdeki kitap bitince bakmak istiyorum 🥰
Merve-metin karyarzgr ne tür seviyorsun kitap ona göre önerilerde bulunabilirim alice feeney kocamın karısı Eylül listemde bende çok merak ediyorum ben genelde polisiye korku gerilim ve otobiyografi kitap okumayı çok seviyorum
Merve-metin senaygok çok merak ettiğim bir kitap ama asla elim gitmiyor gözüm korkuyor o kitaptan sana bol şanslar 😂 iyi okumalar
karyarzgr senaygok hiç bilmediğim kitap ama merak ettim TikTok bakacağım birazdan videolarına vs şimdiden bol şans 😂🌸
leylizer karyarzgr bence böğürtlen kışı hamile bir annenin okuyacağı son kitap olmalı , ben bekarken okumuştum 10 sene oldu hala içim acıyor aklıma gelince
karyarzgr leylizer ay evet hamileyim bende okurken hep evlat kaybından vs bahsediyor insanı etkiliyor gerçekten ben tabi konuyu bilmeyince okumuş bulundum ama güzeldi