bebekisteyen annem09 maşallah rabbim yüzünüzü güldürmüş benimki aslında tam tedaviye başlayacağım sırada olan bir bebek Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
annem09 bebekisteyen ay ne güzel. Sağlıkla gelsinler.🤲İnanır mısınız korkuyorum. O kadar mutluyum ki bir aksilik olursa diye aklım çıkıyor.
bebekisteyen annem09 benim de zaten ilk öğrendiğimden beri uykularım bölük pörçük heyecandan dolayı sizi ne kadar beklediniz ben bir buçuk yıl bekledim
bebekisteyen annem09 neredeyse aynı bizimki benim yaşım genç olduğu için o kadar telaş etmemiştim siz çok iyi yapmışsınız hayırlısıyla kalp atışlarını duyalım 💗
ebruliii62 annem09 ben 4 haftalıkken öğrendim gebeliğimi 5+1 günlükken doktora gittim görüldü kese herkeste farklı demekki bilemiyorum
annem09 ebruliii62 evet canım. Benim tüp bebek olduğu için farklı olabilir. 5+1’deyim. Haftaya nasipse keseyi göreceğiz.
ssa1234 ruvhanim gayet iyi betanız ben ilk 946 ile öğrendim 2 gün sonra 3036 çıktı hatta ikiz gebelik mi diye düşündüm yüksek olunca ama normalmiş vücut yapısına göre de değişiklik gösteriyormuş
ruvhanim ssa1234 benim ilk gebeliğim boş gebelikti o zaman hcg çok yavaş yükselmişti inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah hepimize 🌸