delalinannesi ipekkocaaga ben beşinci haftada gördüm her şey yolunda ilerlerse geç döllenme değilse, sen de göreceksin inşallah 🙏
bbrak Kızlar 5+2 deyim iki gün önce betam 2490 dı bugün bidaha vereceğim hastaneye yarın gidicem gözükür mü sizce hiç belirtim yok endişeliyim inşallah betam artmıştır sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza alırız
he_26 ipekkocaaga bende test yaptım çıkmadı her hafta yapıyodum sonra bulantı oldu ve test yapdım çıkdı doktora gittim 6 haftalık söyledi şok oldum ya nasıl o kadar zaman test + çıkmadı bilmiyorum
kpsslianne ipekkocaaga ilk gebeliğim 5+0 kese 6+2 kalp atışı ve bebek görüldü ikinci gebeliğim 4+2 kese 6+4 bebek ve kalp atışı görüldü 🫶🫶betam ilk gebeliğim 5bin idi ikinci gebeliğimde keseyi gördüğümüzde 2bin idi haftadan ziyade beta önemli 2bin üstü kese gözükmesi lazım vajinal 5000bin üstü genelde karından gözüküyor
sedanrygz ipekkocaaga 7+1 alttan muayenede gördü doktor beta 5000 küsürlerdeydi 2 tane ikizmiş süpriz oldu bizede 🥹
elifkgoz canankoyuncu Benim ultrasona göre7 hafta adet tarihine göre 10 hafta kese var bebek yok çok stresli bir durum bir hafta sonra embriyo için gideceğiz
harika3838 ipekkocaaga merhaba bende 4+1de görmüştüm ama benimki erken döllenme. Beta 2000den sonra görünür diyor genelde doktorlar ☺️🌸
burcinzm aysesssk 4 haftada nasıl 6 bin oluyor ikiz falan mı gerçi öyle bile olsa maşallah epey yüksek bir değer haftasına göre