selintasdelen Kızlar 19+2 hamileliğim bar. Dün biraz ishal başlangıcı gibi bir durumum vardı bu sabah baya su gibi oldu tuvaletim. Başına gelen var mı? Çözümleriniz neler?
salcaliyumurt selintasdelen Hamilelikte ishal olmak pek iyi değil. Üşütmüş olabilir misiniz? Eğer devam ederse mutlaka bir gözükün
beyazmucize selintasdelen Ayy 5 gün arayla oluyorum süreklii geceleri camı açıp uyuyorum buzlu su içiyorum ona bağlıyorum biraz
selintasdelen salcaliyumurt Başka hiçbir belirtim yok o yüzden üşütme olduğunu pek düşünmedim aslında ama evet bugün gözlemleyip duruma göre acile giderim devam ederse😔
Nzisty selintasdelen ya ben 23 haftayım öyle acı şeyler tüketmem baharat dahi ama ben affedersin gebelikten bu yana hep ishalim hep yani artık gece uyuyamıyorum kaç kişiye danıştım hormonlardan kaynaklanıyor olabilir dedi ama bebeğim de gayet iyi yani havalar da sıcak
selintasdelen Nzisty benimde ilk defa başıma geldi aslında biraz haşlanmış patates vs tüketip gözlemleyeceğim bakalım😔 Dediğiniz gibi hamilelikte kabız veya ishalin hormonlardan olabildiği yazıyor çoğu yerde de
Nzisty selintasdelen evet evet hiç kendini ve bebişi strese koyma bir kase yoğurt içine biraz çiğ dem ezerek bir kaç kaşık yediğin an ishalin biter
selintasdelen beyazmucize Ben buzlu değil de soğuk su içiyorum bide sanırım bu ara sıcaklardan vantilatör kullanımım biraz artmıştı belki üşütmüşümdür diye de düşünüyorum