ozge_010 papatyaseverrrrr ben 25+2 şuanda bu hafta mobilyasını almaya gideceğim inşallah 🙏🏻 sonrasında hemen yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum
papatyaseverrrrr ozge_010 evet cnm tam zamanı ben ilk oğlum da çok erken hazırladım 40. Haftamda doğum yaptım valiz öyle durdu bana koktular gibi geldi hep o yüzden bunda acele etmeyeceğim
ozge_010 suragungor aciliyet yada nolur nolmaz diye düşünmektense mantıklı bir hareket sizinki de öyle bi ufak çanta da yapılabilir tamamı oluşana kadar
suragungor ozge_010 evet evet son dakikaya birakmadan keyfini cikararak hazirlayin benim tum eksiklerim 35. Haftada bitip cantam hazir olmustu artik Cogu seyde kullanilmiyor emin olun hastanede en cok ihtiyaciniz olacak seyler bebek icin bol zibin tulum alt ust takim battaniye bez emzik biberon sut kasigi pisik kremi alt acma ortusu Kendiniz icin gecelik veya pijama takimi en az 2 tane bol oversize tisort emzirme atleti veya sutyeni depend gogus ucu kremi
babyonn 29da erken doğum riskim oluştu iki gün hastanede yatışım oldu eşyasızlık o kadar zormuş ki hastanede eve gelir gelmez yıkadım ütüledim hazırladım. Asla son haftalara kalmasını tavsiye etmiyorum 32yim şu an uğraşamam
hunilii ozge_010 30-32 gibi halletmeye bak çünkü doğuma yaklaştıkça zorlanıyorsun son dakikaya bırakma derim
zehraclk0 ozge_010 Valla ben doğumdan bir gün önce hazırlamıştım😅😅 riskli hamilelikti hem de kıyafetlerin etiketini kesip yikamistim eşim de utulemisti bir gün önce de çanta hazırladım. Bu işi çoğu kişi abartıyor bence bir zorluğu yok. Doğum şekliniz belli değilse 35-36da hazırlayabilirsiniz bence
ozge_010 suragungor bende sona kalmak istemiyorum işte 🥹 zaten gercekten bi cok şey kullanılmıyor ama hazır olsun yinede
ozge_010 zilanyetim bence hemen harekete geçmelisin internetten hemen kendine bir liste bul yâda oluşturup mutlaka başla derim
blnmyld ozge_010 Ben 31+4 üm bebeğimin kıyafetlerini vs hazırladım kendi kısmımı henüz hazırlamadım valize 35. Haftada falan koyacağım şuan sadece organizerlerde dolapta hazır duruyorlar
Busranur_mnts ozge_010 30dan sonra herşeyini bitir hem bebek eşyaları hem hastane çantası insan ağır oluyor zor yapıyor
hunilii ozge_010 evet zaman geçtikçe yapamıyorsun her şeyim tam olsun diye bekleme eksikleri aldıkça da eklersin ama işte bez pijama, ıslak mendil, çocuğun kıyafet vs gibi asıl ihtiyaçları koy dursun ne olur ne olmaz